merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Biträdande enhetschef LSS Socialpsykiatri

Ockelbo är en innovativ och utvecklingsinriktad kommun med ca. 6000 invånare, där det alltid är mycket på gång. Turismen är stark med varumärken som bl. a. Wij trädgårdar, Ockelbo marknad och Älgparken.

Ockelbo prioriterar det gröna, det naturliga och växandet. I Ockelbo finns det nära och naturliga livet. Här finns utrymme för var och en att odla en personlig och lustfylld relation till naturen - grunden för liv och hälsa. Här är det tydligt att vi uppskattar vår plats på jorden, tar ansvar, vårdar och utvecklar den. Vi utvecklar "det gröna samhället", från boende och mat till företagande och resursanvändning. (Ur kommunens Vision 2030)

Vi söker Dig som vill biträda enhetschefen inom verksamheterna LSS och socialpsykiatri.
Som biträdande enhetschef medverkar du till att biträda enhetschefen som har personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar samt till att uppfylla verksamhetens mål.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innebär schemaläggning, samordning och uppföljning av verksamheten samt bidra till utveckling- och kvalitetsarbete. Du ersätter enhetschefen vid dennes frånvaro.

KOMPETENS OCH ERFARENHET

Du ska ha lämplig högskoleutbildning som sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet eller annan lämplig högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt ha kunskap om socialtjänstlagen, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade samt arbetsmiljölagen.

Chefserfarenhet av liknande arbete är meriterande.
Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift för att kunna dokumentera, diskutera och motivera i ditt arbete, detta förutsätter god förmåga i det svenska språket.

EGENSKAPER

Du ser teamarbete och lärande som en naturlig del i utvecklingsarbete. Du är en inspirerande och har lätt för att anpassa dig till föränderliga situationer. Du är en god administratör och dataanvändare som planerar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt och ansvarsfullt sätt.

Ett respektfullt och gott bemötande, rättssäker handläggning och tro på människors
egen kraft är något vi värderar högt. Som person, förutsätter vi att du är trygg och empatisk.
Du arbetar såväl självständigt som tillsammans med andra.
Som person är du strukturerad och har förmågan att prioritera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Mycket god datavana krävs.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse.

Uppge löneanspråk i ansökan!

Upplysningar lämnas av enhetschef Kristina Bird Kouva eller
socialchef Palle Danielsson, tfn. 0297-555 67

För Vision svarar Helene Josefsson, tfn. 0297 ? 555 67

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se