merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Marknadschef

Kulturhuset Spira

Vi söker en erfaren marknadschef till marknadsavdelningen på Smålands Musik och Teater. Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar heltid. Provanställning kommer att tillämpas.

Arbetsuppgifter och ansvar
Marknadschefen har det fulla ansvaret att organisera, leda och fördela, stödja och följa upp arbetet inom marknadssektionen i enlighet med uppsatta mål. Tjänsten omfattar ansvar för marknadsföring och försäljning, intern och extern kommunikation, omvärldsbevakning och strategiska val av mediekanaler samt att utveckla Smålands Musik och Teaters varumärke. Rollen innebär personal- och budgetansvar. Du kommer att driva och utveckla marknadsavdelningens processer. Du sitter med i ledningsgruppen.

Din bakgrund
Du har relevant utbildning inom marknadsföring på högskolenivå eller erfarenhet som kan anses som motsvarande. Självklart har du gedigen kunskap och dokumenterad erfarenhet inom marknadsföringsområdet. Ekonomisk kompetens och erfarenhet av budgetering, investering och uppföljning är ett krav. Du ska ha erfarenhet av personalansvar för en större grupp samt erfarenhet av att leda andra chefer. Du är van att arbeta med digital marknadsföring, CRM-system samt E-handel.

Din personlighet
Vi söker dig som har mycket goda ledaregenskaper samt en väldigt god kommunikativ förmåga. Då tjänsten är bred och mångfacetterad är det viktigt att du är flexibel och har ett intresse av förändringsarbete. Du har en strategisk och analytisk förmåga och kan agera både långsiktigt och kortsiktigt. Som person är du nyfiken, lösningsorienterad och orädd för komplexa frågor. Du kommer att arbeta i team med kreativa personer som värdesätter såväl ditt mod som din tydlighet. Vi ser det som en självklarhet att du bor eller avser att bo i regionen.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 25 november. Vid frågor kontakta verksamhetschef Per-Ola Nilsson 0706839905.Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Varje säsong presenterar Smålands Musik & Teater ett varierat utbud av musikal, musik, teater och dans för barn, ungdomar och vuxna, i och utanför Jönköpings län.

2017 genomförde vi omkring 650 evenemang där vi sammanlagt mötte över 103 000 människor i publiken. En stor del av verksamheten sker även utanför Kulturhuset Spiras väggar, i turnéer runt om i Sverige och i samarbeten med skolor, sjukvård, äldreboenden när vi genomför evenemang på plats hos dem. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig till barn och unga. Samma år genomförde vi även 107 konferenser och möten i Kulturhuset Spira med över 17 000 besökare.

Smålands Musik & Teater är en av enheterna inom Regional utveckling och har Region Jönköpings län som huvudman. Verksamheten omsatte förra året ca 130 miljoner sek och har ca 100 anställda.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se