merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vaktmästare Campus Helsingborg

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


LU Service är en sektion inom universitetets gemensamma förvaltning och erbjuder såväl tjänster som produkter till universitetets verksamheter. LU Service består av sex avdelningar som arbetar med bl.a. lokalvård, vaktmästeri, reception, tryckeri, post, parkering, universitetsbutik, konferens och bostäder. LU Service har 245 medarbetare.För att trivas i rollen som kontorsvaktmästare/fastighetsskötare tycker du om att arbeta med dagliga rutiner.

Enklare underhåll som tillsyn av dörrar och armaturer, ärendehantering i arbetsordersystem, utföra och återrapportera ärenden, SBA kontroller mm. Tjänsten kräver att du är praktisk och händigt lagd, samt klarar av tunga lyft.
Du som söker är en person som arbetar självgående och målmedvetet. Du har integritet såväl som förmåga att samarbeta med andra. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Arbetet innebär kontakter med internationella studenter vilket kräver att man har kunskaper i engelska språket. För att trivas här är det viktigt att du har en flexibel och serviceinriktad inställning.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Interna flyttar (tunga lyft kan förekomma)
- Rensa avlopp i kök och toaletter
- Lampor/armaturer
- Dörrarbete såsom lås, handtag och dörrstängare
- Kortservice 
- Beställa hämtningar/ta emot leveranser av utgående paket/post

Andra kravspecifikationer är:

- B-körkort
- Goda datorkunskaper
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Adekvat utbildning eller minst 3år erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter

Eventuell provanställning kan bli aktuell.Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se