merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Interim processtekniker för kunds räkning

Är du en teknikintresserad problemlösare? Vi söker en erfaren processtekniker med stort engagemang för teamwork till ett längre uppdrag för kunds räkning. Vår kund erbjuder dig en varierad arbetsdag och en stimulerande roll med frihet under ansvar. Till din hjälp har du positiva och engagerade kollegor som tillsammans arbetar mot uppsatta mål.

Dina arbetsuppgifter innebär studier, utredningar och uppföljningar samt arbete med dokumentation, justeringar och kassationer. Du är en operativ doer som är van att prioritera och hantera processtörningar. Vidare önskas vana av robotprogrammering samt erfarenhet avseende underhållande av stödsystem.

Du motiveras av att vara starkt delaktig i förbättringsarbetet. Därav inser du också vikten av att bidra till en effektiv produktion och bra arbetsmiljö genom att samarbeta och dela med dig av dina kunskaper.

Generellt god datavana är ett krav för rollen - troligtvis är du en van användare av affärssystem. Vidare har du en god svenska samt engelska i tal och skrift. Har du vana att arbeta med LEAN så är det meriterande, likaså om du har varit i kontakt med ISO 9001 samt TS 16949.

Som person är du en dedikerad lagspelare som uppskattar att bidra till att föra gruppen framåt. Vidare är du initiativtagande och strukturerad, har ett gott pedagogiskt sinne och en förmåga att kunna kommunicera väl på olika nivåer. Din flexibla och positiva inställning kommer att uppskattas av dina kollegor. Du har också en fallenhet för att kunna skifta mellan helhetsperspektiv och detaljnivå och har därigenom utövat en god planerings- och prioriteringsförmåga. För att arbetet ska löpa smidigt tillsammans med resten av organisationen behöver du ha ett tydligt servicetänk och vara lyhörd samt prestigelös. Du är självgående och problemlösning välkomnar du som en positiv utmaning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi är rekryterare. Rådgivare. Forskare. Konsulter. Uppdragstagare och givare. Finansiärer, kundansvariga och investerare av tid, samtidigt. Men framförallt är vi människor — med ett starkt fokus på andra individer. Och när vi ser till individen först, stärks i själva verket den del som utgör grunden till organisationens framtida utveckling. En utveckling som ger ringar på vattnet.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se