merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Affärsförvaltare Arbetsfordon

Inom Trafikavdelningen finns Sektion Infrastruktur BEST som är anläggningsägare och ansvarar för att förvalta och vidareutveckla trafikförvaltningens spår-, järnväg- och teleinfrastruktur.  
 
Affärsförvaltare Arbetsfordon har en viktig roll på Trafikförvaltningen med utvecklande och intressanta arbetsuppgifter, där affären och tekniken går hand i hand. Här ges du möjligheten att i en unik roll arbeta med spannet av arbetsfordon från 1900-talets början till 2012. I arbetsfordonsparken finns fordon som besitter allt från enbart mekanik till digitalisering och som affärsförvaltare ansvarar du för tillgänglighet och nyanskaffning.  
 
Var med och bidra till att vi får en trygg, säker och miljövänlig tunnelbana genom att säkerställa arbetsfordonsflottan.  
 
Om tjänsten 
 
Som Affärsförvaltare Arbetsfordon följer du upp underhållsavtalet SLAFUH2015 för Trafikförvaltningens arbetsfordon. Du utvecklar arbetssätt och processer som säkerställer att arbetsfordon och arbetsredskap som trafikerar Trafikförvaltningens spåranläggningar uppfyller ställda krav.  
 
Du förvaltar och utvecklar kontakten med den underhållsentreprenör som i sitt ansvar ska säkerställa att arbetsfordonen kan hyras ut säkra, driftdugliga och ändamålsenliga. Via strukturerad uppföljning och rapporter, säkerställer du underhållsentreprenörens åtagande avseende objekts underhåll, skötsel samt användning.
 
Som affärsförvaltare arbetar du med omvärldsbevakning genom att bevaka myndighetskrav som kan komma påverka verksamheten för arbetsfordon. Du föreslår och driver även projekt gällande upprustningar och moderniseringar för arbetsfordon.  
 
Att jobba hos oss
 
Vi jobbar varje dag med att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2 860 000 resenärer. Det betyder att din insats gör skillnad. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor bidrar du till Stockholms samhällsutveckling i en organisation som ligger i framkant när det gäller miljö och hållbarhet.  
 
För att lyckas med uppdraget bygger vårt arbete på vår värdegrund som kortfattat sammanfattas med orden: öppenhet, kompetens, pålitlighet, samverkan. 
 
Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Här finns en uppsjö av lunchrestauranger och bra promenadstråk. Motion och hälsa är viktigt för oss och förutom friskvårdsbidrag erbjuder vi en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.  
 
Vem är du? 
 
Till tjänsten som affärsförvaltare Arbetsfordon söker vi dig med högskoleutbildning, gärna med ingenjörsinriktning ex fordonsteknik och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet som är relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning samt bred kunskap kring spårfordon. Du har vana av att leda och medverka i förhandlingar samt erfarenhet av komplexa avtal/affärer. Det är meriterande med erfarenhet från beställarorganisation i offentlig sektor samt om du har erfarenhet från något Asset Management System.  
 
Du har god förmåga att analysera och tolka avtal samt kommunicerar enkelt och tydligt. Du tar initiativ och är aktiv genom att konkretisera strategier effektivt. Vidare är du en problemlösare med driv samt har förmågan att röra dig och nätverka inom olika miljöer.  
 
Information och ansökan 
 
Har du frågor eller funderingar om tjänsten? Välkommen att kontakta rekryterande chef, Viveca Besev Swing, 08-686 3921. Om du har frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringskonsult Anna Setterberg, Experis Engineering, på 08 764 25 83. 
 
Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 16/12.
 
Var med och utveckla framtidens kollektivtrafik tillsammans med oss. Som en del av Stockholms läns landsting ansvarar vi för att alla som bor i eller besöker länet, ska kunna resa med en modern, tillgänglig och säker kollektivtrafik. Med oss tar du dig fram smidigt och miljövänligt på land och till sjöss.  
 
Vi ser fram emot din ansökan! 
 
 
Fackliga representanter: SACO, Mounir Ainholm, tfn; 08-686 3652 VISION, Anita Buske, tfn; 08-686 3826

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se