merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Produktionsmedarbetare till Göteborgs Kex

Vi söker nu efter produktionspersonal till Göteborgs Kex i Kungälv. Brinner du för industri och produktion kan detta vara något för dig. Vi ser gärna att du som söker har en teknisk utbildning och erfarenhet av teknik i arbetslivet.

Om tjänsten
Som produktionsarbetare kommer du att arbeta med tillverkning av företagets produkter. Arbetet innefattar bland annat övervakning vid maskiner, paketering samt lättare underhåll av maskiner. Viss truckkörning kan även förekomma. Det är en heltidstjänst med start omgående, arbetet är förlagt under 2-skift vilket innebär varannan vecka dag och varannan vecka kväll.

I din roll som produktionsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Övervakning av process vid maskiner
- Paketering
- Underhåll av maskiner

Om dig
Vi söker dig som har fullständiga betyg från gymnasiet samt en teknisk utbildning och erfarenhet av teknik i arbetslivet. Truckkort är inget krav men meriterande. Vidare ser vi att du som söker är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
- Fullständiga gymnasiebetyg
- Teknisk utbildning och arbetslivserfarenhet av teknik

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Göteborgs kex
Livsmedelsföretaget Göteborgs Kex ingår i den stora koncernen Orkla Confectionery & Snacks som är marknadsledande inom kex och snacks. Orkla är nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel samt storhushåll. Göteborgs Kex grundades 1888 och finns beläget i Kungälv

Om anställningen
Tjänsten som produktionsarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Göteborgs Kex.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Axelsson via mail frida.axelsson@adecco.se eller telefon 031-725 4530

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Produktionsarbetare till Göteborgs Kex, industri, teknik, produktion, Göteborgs Kex, Kungälv, Adecco

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se