merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ale kommun söker planarkitekt

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Nu söker vi en nyckelspelare i form av planarkitekt.

Där det händer, när det händer
Ale kommun har som mål att växa med 2-3 % per år. Vi har de senaste åren fått en kraftigt utbyggd infrastruktur genom pendeltågstationer och E45. Det har lett till en kraftigt ökad efterfrågan på byggbar mark. Vi har därför en lång kö med projekt som ska detaljplaneras.

Vi planerar en kraftig utbyggnad i centrala delar av Nödinge och Älvängen - de prioriterade orterna för kommunens utveckling. Bland annat vill vi pröva en detaljplan i Älvängen som genomförs enligt exemplet Vallastaden i Linköping, med små tomter och markanvisning efter att detaljplanen gjorts klar.

God samverkan, såväl internt som externt, är en förutsättning för att vi ska lyckas i vårt uppdrag att skapa en god och hållbar livsmiljö för Aleborna.

Dina nya arbetskamrater, din nya arbetsplats
Din - och vår - nya arbetsplats är på armlängds avstånd från pendeltågstationen i Nödinge, 16 minuter från Göteborg och bra förbindelser med närliggande städer. Du kommer att vara en del av verksamheten Plan och bygg i sektor samhällsbyggnad där också Tekniska och Miljö ingår. Mark- och exploatering ligger under kommunstyrelsen, men sitter tillsammans med oss för att underlätta vårt nära samarbete.ARBETSUPPGIFTER
På planenheten arbetar vi med planbesked, detaljplaner och översiktlig planering. Som planarkitekt är du projektledare för egna ärenden och ingår i flera samarbetsgrupper. Du leder dina projekt, ansvarar för tidplan, budget, upplägg, samordning av konsulter med mera.

På ritborden finns ett stort antal detaljplaner bland annat för huvudorterna Älvängen och Nödinge. Vi står inför att revidera och digitalisera vår ÖP. Att arbeta hos oss innebär att få överblick, över och förståelse för, hela kommunens utveckling.

KVALIFIKATIONER
Var på skalan befinner du dig?
Vi söker både dig som är nyexaminerad och dig som har några års yrkeserfarenhet av översikts- och detaljplanering som planarkitekt. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av kommunalt eller annat offentligt arbete. För att lyckas har du intresse för att samverka med andra kommunala experter, privata exploatörer, konsulter och med allmänhet.

Masterexamen inom arkitektur, fysisk planering, samhällsplanering eller liknande är ett krav. Du har goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Bo eller pendla? Välj själv
Du behöver inte bo i Ale för att arbeta i Ale. Vårt läge vid sidan av E45 tillsammans med snabbtåg ger utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Din nya arbetsplats präglas av god stämning, driv, korta beslutsvägar, entusiasm och framåtanda. Kort sagt en arbetsplats där medarbetarna trivs.

Vi ser fram emot din ansökan
Känner du igen dig och är mogen för att utvecklas i en expansiv kommun och på en ovanligt trevlig enhet så är du välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Pia Strandh på 0733-40 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Din ansökan ser vi fram emot senast den 2 december.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se