merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Medicinteknisk ingenjör, Södertälje sjukhus

Medicinteknisk Ingenjör på Södertälje sjukhus:
Som medicinteknisk ingenjör kommer du att ingå i ett team på sex ingenjörer som tar hand om den medicintekniska apparaturen. Vi utför service, deltar som experter i upphandlingar, utbildar och processutvecklar inom det medicintekniska området. I dina arbetsuppgifter ingår främst att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll.
 
Dina personliga egenskaper:
Vi ser att du är social, driven, har intresse och förståelse för hur sambanden mellan tekniska apparater och människor fungerar.
 
Dina kvalifikationer:
Högskoleingenjör eller högre. Erfarenhet av medicinteknisk verksamhet är meriterande.
 
Anställningsform:
Vikariat.
 

Jobba på Södertälje sjukhus:  
 Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  
 
Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se