merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Produktutvecklare, Industry & Automotive i Södertälje

Är du nyfiken på att få en bred roll som produktutvecklare både mot industri- och konsumentkunder? Där du kan arbeta inom Automotive, Industry, Energy & Life science? Då ska du söka den här tjänsten! Semcon behöver dig som har arbetat med CAD i form av CATIA eller Creo. Du får arbeta med ett team som skapar produkter & tjänster som gör skillnad i människors vardag. På Semcon får du, tillsammans med ett sammansvetsat team och lyhörd chef, möjligheten att utveckla samtidens och framtidens drivlinor, industri- och konsumentprodukter med våra kundbolag lokalt, regionalt och globalt.
 
Din placeringsort blir antingen i Stockholm eller i Södertälje. 
 
Vi är nyfikna på dig som har seniorkompetens och är specialiserad inom området, mekanik. Men även på dig som nyligen startat din karriär. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk examen inom design / UX, maskinteknik, mekatronik, konstruktion eller dylikt. Kanske har du erfarenhet från fordons- eller arbetsmaskinsindustrin och/eller marina tillämpningar?
 
För att trivas med dina arbetsuppgifter kan det vara bra att du har kunskap om: Erfarenhet av PDM-system Erfarenhet av att bereda underlag för produktions- och installationsarbete
Men det är nödvändigt att du har gedigen erfarenhet av:  God 3D modelleringskunskap i CAD-program såsom SolidWorks, Catia V5 / V6, Creo /Pro-E, Inventor4 etc.

Vi värdesätter att du är du, oavsett vem du är. Vi vill att du ska utvecklas tillsammans med oss! På Semcon är alla viktiga, och vi vill att våra medarbetare ska ha ett hållbart liv. Vi arbetar därför aktivt för en sund balans mellan arbetsliv och fritid. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du arbetar nära experter från alla olika områden, något som bidrar till ständigt lärande och utvecklande av dina egna förmågor.
 
På Semcon blir du en del av ett team som arbetar med olika typer av projekt inom fordonsbranschen. Din åsikt och kunskap är viktig. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. Med nyfikenhet tar vi initiativ och är proaktiva och kommunikativa gentemot våra kunder och kollegor. Som kollega drivs du av personlig utveckling och har en öppen och positiv inställning. Du tycker det är spännande med problemlösning och du har en tendens att omvandla utmaningar till kreativa lösningar. Du ser möjligheter och är ivrig att hjälpa till där det behövs.
 
Är detta tjänsten för dig? Ansök idag!
Vi håller i intervjuer löpande då tjänsten ska tillsättas omgående. 
Om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten? 
Kontakta:
Area Manager, Jacob Ferrer på 0736840466 
Team Manager, Johan Forsberg på 0701603927
Team Manager, Erik Pettersson på 0736332854
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 

Om Semcon
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen – varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.
Hos oss får du möjligheten att utvecklas inom Automotive, Industry, Energy, Life Science & Product Information. 
 
Läs mer om Semcon, Klicka här
Läs mer om hur du kan utvecklas hos oss, Klicka här
Läs mer om Branschen, Automotive, Klicka här
 
Nyckelord
Mekanikkonstruktör Designingenjör Mechanical Design Engineer Ingenjör Ritningsläsning 3D CAD Catia Creo Inventor Semcon Automotive Södertälje Stockholm PDM-system Modellering
Mekanikkonstruktör Designingenjör Mechanical Design Engineer Ritningsläsning 3D CAD Catia Creo Inventor Automotive

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se