merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Medicinsk chef, Lycksele, Kirurgcentrum Västerbotten

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele är staden i Södra Lappland som kan erbjuda växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Lycksele ligger i Västerbottens län endast 80 minuter från Arlanda mellan kust och fjäll.

Lycksele lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus. Kirurgi- och Ortopedikliniken ingår i länskliniken "Kirurgcentrum Västerbotten". Kliniken består av mottagning, vårdavdelning, operation och centralsteril. Här möter vi patienter från vårt upptagningsområde som är lika stort som Schweiz - med drygt 40 000 invånare. Avståndet mellan t ex Tärnaby/Hemavan och Lycksele är ca 250 km.

Kirurgi- och Ortopedikliniken i Lycksele har bred variation av diagnosgrupper, där vi har en stor elektiv vård inom både kirurgi och ortopedi, samt är länets Obesitascentrum. Den akuta verksamheten består av vanliga kirurgiska åkommor med akuta åtgärder genom tillgång till operativ avdelning dygnet runt. Här finns även en hel del ortopediska åkommor, framför allt olika typer av olyckor och trauma, samt stort omhändertagande av frakturer p.g.a. närheten till fjällorterna.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget som medicinsk chef omfattar 50 procent och ligger i linjeorganisationen direkt underställd biträdande verksamhetschef. Du arbetar tillsammans med övriga medicinska chefer, avdelningschefer och andra nyckelpersoner med gränsöverskridande frågor.

Medicinsk chef ansvarar för innehållet och kvaliteten inom enheten. Du har ansvar för att driva/leda den medicinska utvecklingen inom specialiteten. Tillsammans med övriga chefer ansvarar du för framtagande av enhetens verksamhetsplan, årlig uppdatering samt att arbetet bedrivs i enlighet med gällande verksamhetsplan.

Du ingår i den ordinarie jourverksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare och innehar specialistkompetens inom kirurgins område.

Du är en aktiv ledare som genom delaktighet skapar förutsättningar för ett gott samarbete inom och utanför specialiteten och kliniken.

Du har förmågan att inspirera och entusiasmera dina medarbetare och därigenom ta till vara på deras kunskaper, erfarenheter och initiativkraft.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du erbjuds en tillsvidareanställning inom din profession, denna kombineras med ett tidsbegränsat förordnande som medicinsk chef omfattande femtio procent på tre år.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se