merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Larmtekniker

Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta med installation och service med kundanpassade tekniska säkerhetsanläggningar inom brandlarm, inbrottsalarm, passersystem och CCTV. 

Om dig

Vi söker dig om har en el-tekniska utbildning eller motsvarande. Du har några års erfarenhet från larm-och säkerhetsbranschen i några av kunds produktområden. Du ska vara van vid att arbeta mot uppställda mål, ha en hög kvalitetsmedvetenhet samt ha en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. 

Om kund

Kund ett växande bolag med en mångårig erfarenhet och stort kunnande inom data-, CCTV, tele- och säkerhetsinstallationer. De behöver nu stärka sin personalstyrka och söker nu ett duktig och engagerad larmtekniker. Goda utvecklingsmöjligheter och ett utmanande arbete utlovas. 

Om WorkWeb

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag inom byggsektorn. Vi arbetar med det som vi är bäst på. Att låta er som kund få träffa rätt kandidat. Efter det initiala mötet, släpper vi över kontrollen till er. Med sälj som fokus nyttjar vi våra branschkunskaper för att få varje individ att se fördelarna med just Er verksamhet.

Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se