merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Arbetsledare till en kund i energibranchen

Dina arbetsuppgifter

Till en stor energikund norr om Stockholm så söker Snille en arbetande arbetsledare till El/instrument- och Automationsavdelning. Tillsammans med övriga medarbetar inom underhållsteamet kommer du att ansvara för att önska funktion erhålls på diverse styrande och mätande objekt. Avdelning under håller, felsöker och reparera instrument som mäter tryck, temperatur, flöden och nivåer mm ute på anläggningen.

Arbetsuppgifterna varierar från operativt arbete, arbetsledning och samordning till kontorsarbeten såsom inköp av material och tjänster. Behovet av förbättringar och utveckling finns hela tiden och vi i under hållsteamet har stort ansvar i detta. Merparten av arbetet sker på anläggningen. Arbetstiderna är förlagd till dagtid och i tjänsten ingår även beredskap var 6:e vecka.

Din profil

• El/Automationstekniks utbildning
• Flera års erfarenhet från processindustrin
• Erfarenhet av felsökning i automationssystem
• B-körkort

Meriterande kunskaper

• Erfarenhet från tidigare arbetsledning
• Erfarenhet från kraftvärmeindustrin
• Kunskaper i ABB 800xA, Melody, ABB M-View, Siemens PCs7
• Jobbad med frekvensomformare från ABB, Vacon, Siemens

Framgångsfaktorn på detta uppdrag är att du har ett brinnande intresse för teknik ett personligt ledarskap, stor social kompetens och en förmåga att kommunicera tydligt. Då en felsökning hos kunden börjar med hjälp av deras automationssystem krävs det att du har en god analytisk förmåga.

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Vi behandlar ansökningar och tillsättning löpande så vänta inte med din ansökan Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Lena Sköld på telefon 08-562 159 19 eller på lena.skold@snillebemanning.se. Det här är ett uppdrag som konsult genom Snille och uppdragets längd är till en början 9 månader med option på förlängning eller övertagande till kund.Snille - Vi älskar teknik
Snille är experter på kompetenstillförsel inom teknikområdet, både när det gäller tekniker och ingenjörer. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!Sökord: arbetsledare, kraftvärme, elkraft, automation, instrument, el, felsökning,

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se