merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Avdelningschef individ- och familjeomsorgen

Det händer mycket i Skellefteå. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen.
 
Vi söker en avdelningschef till individ- och familjeomsorgen som vill, kan och vågar leda verksamheten in i framtiden. Vi behöver möta morgondagens behov och förutsättningar redan idag. Det ställer stora krav på bland annat kompetensutveckling, digitalisering och tillitsbaserad styrning.
 
Socialkontoret är kommunens största förvaltning. En av förvaltningens avdelningar är individ- och familjeomsorgen som arbetar med stöd till barn och unga och deras familjer. Inom avdelningen finns även flyktingmottagning och mottagning av ensamkommande barn, öppenvård, en administrativ stödenhet och Solkraft som är en av Sveriges största arbetsrehabiliterande verksamheter i kommunal regi.

ARBETSUPPGIFTER
Som avdelningschef förväntas du ta en aktiv roll i hur individ- och familjeomsorgen arbetar med kompetensutveckling, digitalisering och tillitsbaserad styrning. Tillsammans med kollegor driver du utvecklingsarbeten och ser till att individ- och familjeomsorgen kan leverera tjänster med rätt kvalitet och till rätt kostnad, både nu och i framtiden.

Du har ett nära samarbete med politiken och andra aktörer så som skola, polis och sjukvård. Du ingår även i olika nätverk och omvärldsbevakar i syfte att ge underlag till den strategiska inriktningen.

Som avdelningschef är du direkt underställd förvaltningschef och ingår i socialförvaltningens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill, kan och vågar leda verksamheten in i framtiden. Du är van att leda i förändring och har ett verksamhetsnära ledarskap samtidigt som du har förmåga att ha ett helhetsperspektiv och arbeta strategiskt. Du har lätt för att skapa och underhålla relationer och tar en aktiv roll i hur individ- och familjeomsorgen samarbetar med både interna och externa aktörer.

Du har tidigara arbetat som chef inom likande verksamhet och det är meriterande om du har varit chef över andra chefer. Du har lämplig högskoleutbildning utifrån uppdraget.

ÖVRIGT
Livet är inte alltid enkelt och människor kan behöva stöd och hjälp vid olika tillfällen. Vi inom socialtjänstens individ- och familjeomsorg är viktiga medaktörer i bygget av det goda samhället. Vi arbetar med stöd till barn och unga och deras familjer. Vi hjälper personer som hamnat i missbruk, har relationsproblem eller andra sociala svårigheter. Våra insatser och åtgärder är allt från flyktingmottagning och försörjningsstöd till familje- och drogrådgivning. Vi tror på det goda i människan och värnar om självbestämmanderätt och integritet.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se