merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

STANLEY Security söker Servicetekniker till Linköping

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen.
STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.


Ansvarsområde
I dina arbetsuppgifter som servicetekniker ingår driftsättning, service och underhåll av våra säkerhetsanläggningar inom inbrottslarm, passersystem, TV-övervakning samt managementsystem.

Arbetet passar dig som tycker om utmanande arbete och för rätt person kommer det att innebära möjlighet att ytterligare utveckla ditt yrkeskunnande. Du bör ha någon teleteknisk utbildning men viktigaste är att du kan och vill arbeta självständigt samtidigt som du är mycket kundinriktad och är mån om att dina kunder får bra service.

Som Servicetekniker kommer du bland annat;


• Utföra service och avprova säkerhetsanläggningar
• Vara tekniskt säljstöd till våra säljare
• Undervisa kund i säkerhetssystem.
• Ingå i schemalagd beredskapstjänstgöring

Kompetenskrav
Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du är kunnig inom detta område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom säkerhetsbranschen och/eller IT-branschen. Vi söker dig som har:


• El-tele eller IT-utbildning på gymnasienivå eller högre
• Goda kunskaper kring utrymningsregler
• Dator- och systemvana
• B-körkort


• Flytande svenska i tal och skrift, goda engelska kunskaper är ett plus.


• Erfarenhet av kundvårdande försäljning är meriterande.
• Kunskaper kring säkerhetsnormer och larmklasser är meriterande

Ansökan
En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Annika Erlandsson 010-458 8477. Fackliga frågor besvaras av riksklubben-sef@sbdinc.com. Sista ansökningsdag 2018-11-30. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se