merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Fordonsmekaniker

Om Bahusia:

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på www.bahusia.se

Om tjänsten:

Vi söker lastbils- och maskinmekaniker till Uddevalla området. I tjänsten kommer du utföra service och reparationer på olika typer av fordon, framförallt på tunga fordon och mobila maskiner. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är diagnostik och felsökning samt förebyggande och avhjälpande underhåll. Kontakt med kunder förekommer. Arbetspassen är förlagda på vardagar, dagtid.

Din bakgrund:

Vi ser gärna att du har en tidigare utbildning inom fordonsteknik eller som mekaniker. Erfarenhet av arbete som fordonstekniker eller mekaniker är meriterande. Ditt arbete sker emellanåt kundnära så vi värdesätter ifall du sedan tidigare jobbat med kundkontakter. Du har god datorvana och innehar minst B körkort. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning.

Din personlighet:

Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlighet och inställning.

Välkommen med din ansökan!:

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se