merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker ställare till vår kund i Länghem!

Om företaget

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Gillar du att jobba inom industri och har erfarenhet av CNC och svarvning? Då kan detta jobbet vara något för dig! Du kommer att arbeta som ställare hos vår kund i Länghem som tillverkar automatsvarvade produkter i material som aluminium, stål och mässing. För att lyckas i tjänsten behöver du ha arbetat som ställare i 2-3 år samt att du är van vid ritningsläsning.

Formell kompetens

För tjänsten ska du uppfylla följande kriterier:

- Körkort och tillgång till bil
- Arbetat som ställare tidigare
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Behärska svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper

För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du trivs att jobba inom industri, är noggrann samt har kvalitetstänk i ditt arbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / två-skift / Länghem

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du känner att du passar in på ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se