merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

CEO/Partner: Bli en del av vår tillväxt i Malmö eller Göteborg

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett innovativt företag som erbjuder tjänster och paketering som de traditionella företagen inte erbjuder idag.
Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov.
Under högkonjunktur ökar kompetensbristen, framförallt på specialister vilket påverkar vårt sätt att hitta kandidater. Därav har vi i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas.
Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. Detta tillsammans med den
digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister.
Vi har idag 3000 unika kontakter inom vår nisch. Genom agilt och proaktivt arbete blir vi den naturliga agenten för både företag och företagare.

”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det före-tag i branschen som alla vill slå”


* VILL DU STARTA UPP VÅR VERKSAMHET I MALMÖ ELLER GÖTEBORG -

CEO – PARTNER

Branschen inom personalförsörjning har förändrats och NXT Interim har utvecklat ett vinnande koncept med en idag unik paketering.

NXT Interim går nu in i nästa fas på vår tillväxtresa och kommer att etablera oss i både Malmö och Göteborg under Q1 2019.

Vi söker därav vår lokala CEO och Partner på respektive ortsom vill vara med och bygga upp den lokala verksamheten och samtidigt bli partner i företaget.

Du vill ge dig själv en chans att driva eget företag, samtidigt som du får central hjälp med affärsystem, ekonomi, redovisning, administration samt marknadsföring och viss bearbetning.

Som person vill du styra din vardag, ta semester när du önskar och ha en dräglig vardag.

NXT Interim Är till för Top Performers inom områdena IT, HR, Ekonomi och Finans.

_”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå”_

DINA ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVARSOMRÅDEN:

Som CEO blir du nummer ett i bolaget och har till uppgift att etablera bolaget lokalt och därefter anställa din nya stab. Till din hjälp har du centrala funktioner inom HR, ekonomi, marknad och sälj, men du ansvarar initialt för hela området i din uppbyggnad. För att få verksamheten snabbt på fötter är du även beredd att ta egna uppdrag i uppstartsfasen.

Du ansvarar för att affärer, rekrytering och ekonomi går hand i hand genom att växa organiskt.

Ditt lokala nätverk är stort inom nischen och din vana att matcha företag med personer gör dig till den självklara personen att anlita.

VEM ÄR DU?

Du är en innovativ entreprenör som drivs av att skapa synergier mellan människor och företag. Ditt framgångs DNA ligger i att möta människor, företag och affärer där du dagligen är den naturliga personen att vända sig till. Din trygghet speglar sig i ditt utförande och smittar av sig på dina kunder och medarbetare.

Du drivs av att se möjligheter och har en förmåga att avsluta mot överenskomna tidsramar.

En del av dina starkaste egenskaper är målmedvetenhet, positiv, förtroendeingivande, energigivande samt att du har en stor portion ödmjukhet.

VI söker dig som idag arbetar i en affärsutvecklande roll och har varit med om minst en tillväxtresa och etableringsresa. Nu vill du ta steget och starta ett eget/nytt företag som du kan vara stolt över.

VI ERBJUDER:

NXT Interim erbjuder dig att vara med på en resa som du alltid drömt om att göra. Vi vill att du ska få lön för den insats som du gör samtidigt som vi vill ge dig rätt verktyg för att lyckas. Tillsammans skapar vi rätt framgångs DNA.

Din resa ska präglas av flexibilitet där du kan styra din vardag samtidigt som du förstår att den blir vad du gör den till. Vi vill skapa en dräglig vardag för dig samtidigt som vi vill vara med och skapa din pension.

Det är inte alla som kan bli en Top Performer inom NXT Interim, men de som har rätt DNA kommer skatta sig lyckliga.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN:

Vill du veta mer om uppdraget ringer du Jesper Frey Morin, 070-56 88883, NXT Interim AB. Din ansökan med personligt brev och CVsänder du via NXT Interims ansökningslänk.

Sista ansökningsdag ärden 30november 2018. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Mer informasjon

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se