merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Skiftgående Drifttekniker

Skiftgående Drifttekniker
Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark.

Vill du bli min nya kollega?

Mitt namn är Therese Asp och jag arbetar på E.ON. Vill du ha ett meningsfullt arbete som har betydelse för samhället? Då ska du komma och arbeta med mig som drifttekniker inom Produktion Stockholm, E.ON. Vi letar nu efter våra nya kollegor för att göra teamet fulländat inför vår start på nybyggda kretsloppsanläggningen Högbytorp. Förutom tryggheten att arbeta för ett globalt bolag så är även fjärrvärme en samhällsviktig funktion och finns det något bättre än att gå till jobbet och veta att man arbetar för miljön och har ett givande arbete?

Min resa inom E.ON började 2013 då jag fick jobbet som drifttekniker och nu fem år senare har jag fortfarande ett jobb som präglas av utmaningar och nya möjligheter. Min vardag handlar mycket om att planera, optimera driften, larmhantering och felsökning. Inom en snar framtid så kommer min vardag ändras då jag börjar på vår nya kretsloppsanläggning Högbytorp. Jag tycker det ska bli spännande och riktigt roligt att få arbeta där som skiftgående drifttekniker. Förutom de traditionella arbetsuppgifterna så är jag även med och bygger upp rutiner, optimerar driften och har chans att arbeta med något som har stor påverkan på Stockholm.

Jag och mina kollegor har studerat till driftingenjör eller liknande men också arbetat inom energibranschen eller processindustrin innan E.ON. Vi tror att du behöver en liknande bakgrund för att kunna grunderna inom drift och hur en panna fungerar. Vi sätter Safety first och därför måste du också vara ansvarsfull och arbeta efter rutiner och regler så vi alla kan känna oss trygga på arbetet.

Vår chef Jonas är kompetent, lugn och pålitlig och han kommer ge dig tydliga förväntningar så vi alla arbetar för miljön, mot att våra kunder är nöjda men också att vi arbetar ansvarsfullt och säkerhetsmedvetet.

Mina kollegor är en stor del av vardagen och kommer bli ännu större när vi alla börjar tillsammans på Högbytorp. Vi är ett team som arbetar nära varandra, är öppna som personer och har högt i tak. Vi välkomnar alla och det är lätt att komma in i gänget. Jag tror att om du ska trivas med oss så ska du vara öppen, avslappnad och ansvarstagande.

Jag tycker att du ska söka tjänsten och börja som drifttekniker med oss på E.ON för det är vi som satsar och expanderar. Vad sägs om att arbeta för ett företag som har som mål att senast 2025 ska allt vi producerar och erbjuder komma från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Du kommer också till en organisation där du kan påverka och få en bra roll som drifttekniker med ansvar från start. Ett arbete som är meningsfullt och intressant som gör att du kommer gå till jobbet med känslan av att vara en del i något nytt och betydelsefullt.

Therese Asp Drifttekniker E.ON

Alla är lika olika och alla är välkomna på E.ON! På E.ON arbetar vi aktivt för en ökad mångfald och jämställdhet, för att vi vet att det föder goda resultat.  Därför är just DU intressant för oss.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning i säkerhetsklass 3 kommer att genomföras innan anställning.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:

Jonas Forsberg, +46 730 499209

För fackliga frågor, vänligen kontakta:

Mats Ekblom, Unionen, +46 705 259188
Anders Berghman, Akademikerna, +46 706 535822
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO +46 730 499778

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se