merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

ÅTGÄRDSBESTÄLLARE TILL TRAFIKVERKET

Brinner du för samhällsutveckling och söker en nyckelroll i att skapa hållbara och effektiva transporter? Vi på Academic Work söker nu dig som vill rivstarta din karriär som åtgärdsbeställare på Trafikverket. Tjänsten ger dig möjligheten att få vara med att utveckla och planera rese- och transportlösningar för framtidens samhälle. Låter det spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning en åtgärdsbeställare till verksamhetsområdet Planering. Verksamhetsområde Planering svarar för planeringen av trafik och av åtgärder i den statliga infrastrukturen vad gäller väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Här ligger ansvaret i att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås. Planering är huvudingången till Trafikverket för medborgare, näringsliv, samarbetspartners och avtalskunder.

Vi söker nu dig som har ett stort intresse för dessa frågor och som trivs i en utåtriktad roll. Tjänsten ställer höga krav på en god analytisk förmåga, struktur i arbetet och samarbetsförmåga.

För att du ska lyckas i din roll erbjuder vi dig en unik möjlighet att som en del av tjänsten även ingå i ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat att ta del av kunskap inom åtgärdsvalsstudier, projektledning, självledarskap och presentationsteknik. Förutom utbildningen kommer du även att få löpande coachning under ditt arbete - detta för att få bästa stöd för att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Trafikverket. Uppdraget löper i 6 månader, med goda chanser till förlängning och att på sikt bli en del av Trafikverket.

ARBETSUPPGIFTER
Som åtgärdsbeställare har du ett fokus på att beställa och följa upp Trafikverkets projekt. Du för en nära dialog med utförande enheter för att säkerställa att genomförandet av åtgärder sker enligt beställning och överenskommelser i rätt tid och inom budget. Det innebär att du ser till att åtgärder planeras och samordnas så att tillgängliga medel utnyttjas effektivt. Genom att bidra till ett gott beställningsunderlag har du en viktig roll i utvecklingen av Sveriges infrastruktur!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:


* Tillsammans med projektledare följa upp att genomförandet av åtgärder sker enligt beställning och överenskommelser.
* Vara med och ta fram underlag för beslut i planläggningsprocessen
* Besvara önskemål om åtgärder i vägsystemet från privatpersoner, företag och organisationer
* Hantera avvikelser för investeringsverksamheten, samt vid behov tillsammans med åtgärdsplaneraren vidta korrigerande åtgärder
* Svara för att intäkter från medfinansiärer tas in enligt gällande avtal


VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskoleutbildning om minst 180hp inom samhällsplanering, teknik, ekonomi, eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig


* Kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift, detta då dokumentation och kommunikation är en stor del av tjänsten
* Har ett stort intresse för samhällsutvecklingen
* Har ett intresse för juridiska frågor
* Har goda kunskaper i Excel
* Har körkort för personbil


Som person är du självgående och strukturerad samt har ett stort driv som hjälper dig att utvecklas - både personligt och i din karriär. Du har en god prioriteringsförmåga med fallenhet att analysera och hantera komplex information och göra olika typer av hänsynstaganden. Eftersom rollen innebär många kontaktytor både internt och externt krävs det att du är duktig på att kommunicera, har lätt att samarbeta med andra samt har en god pedagogisk förmåga. Vi ser även att du som söker har en positiv inställning samt en nyfikenhet att utvecklas i tjänsten och på Trafikverket.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Solna
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av transportsystemet för de fyra transportslagen vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. De ansvarar också för byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar. Förbifart Stockholm är en ny sträckning för E4 väster om Stockholm som kommer att förenkla vardagen och skapa möjligheter för fortsatt utveckling i en starkt växande region.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se