merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

VA-projektör till expansiva WSP!

Har du en avslutad ingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, väg och vatten eller likvärdig utbildning? Vill du vara en del av ett företag där teamkänsla och goda samarbeten står i fokus? Tycker du dessutom om att arbeta i projektform? Då kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en VA-projektör till WSP.

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar deras medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Tillsammans har de 34 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har de omkring 3 500 medarbetare. Arbetet utförs i WSP:s lokaler på Ullevigatan mitt i centrala Göteborg. På VA-avdelningen är det i dagsläget 12 medarbetare med olika kompetenser vilket gör avdelningen dynamisk och välkomnande.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos WSP. Uppdraget är en långsiktig heltidstjänst och kommer initialt att sträcka sig minst 6 månader framåt i tiden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som VA-projektör kommer du att ha ett brett och varierande arbete inom området VA där du är delaktig i hela projektfasen. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom WSP.

Du kommer till exempel att:


* Arbeta med utredningar och förstudier kopplat till projekten
* Begära in bygghandlingar och förfrågningsunderlag
* Delta i projektmöten


Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta såväl självgående som i samarbete med andra. Du tycker om att arbeta i projektform och i synnerhet att vara med i hela projektfasen. Vidare har du inga problem att vara behjälplig där det behövs och ha ett brett spann av arbetsuppgifter.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, väg och vatten eller likvärdig utbildning


* Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat då båda används i tjänsten
* Har grundläggande kunskaper i CAD


Det är meriterande om du…


* Har goda kunskaper i AutoCAD
* Tidigare har arbetat i en liknande roll


Som person är du lyhörd då det är av stor vikt både internt samt gentemot WSP:s kunder. Du är en driven person som inte är rädd att ta för sig, och strävar alltid efter att nå bästa resultat för dig själv men även för teamet. Vidare har du inga problem att arbeta såväl självgående som i samarbete med andra.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
WSP i Sverige har sin grund i teknikkonsultföretaget Jacobson & Widmark (J&W) som bildades redan 1938. År 2001 förvärvades J&W av det brittiska bolaget WSP och sedan dess har de varit en del av WSP-koncernen som numera har sitt säte i Kanada. Koncernens huvudkontor är baserat i Montreal och bolaget är noterat på Toronto-börsen.

Det svenska huvudkontoret ligger vid Globen i Stockholm. 2016 omsatte WSP i Sverige 294 MSEK och hade en nettoomsättning på 3967 MSEK. Bokstäverna WSP är en förkortning av Williams Sale Partnership som var namnet på företaget när det grundades. Idag heter de kort och gott WSP.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se