merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior grundläggningsingenjör till WSP!

Är du nyutexaminerad ingenjör alternativt i början av din karriär? Gillar du en kombination av praktiskt arbete, administration och analys? Värdesätter du dessutom en arbetsplats där goda relationer mellan kollegor står i fokus? Då kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för WSP:s räkning en junior grundläggningsingenjör.

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar deras medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Tillsammans har de 34 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har de omkring 3 500 medarbetare.
Arbetet utförs i WSP:s lokaler på Ullevigatan mitt i centrala Göteborg. På avdelningen är det totalt nio medarbetare som arbetar tätt tillsammans.

Tjänsten inleds med en introduktion för att få en grundlig förståelse för hela arbetet. Arbetet bedrivs med frihet under ansvar och du får snabbt chansen att kunna ta ett eget ansvar och till viss mån forma rollen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos WSP. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader framåt i tiden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som junior grundläggningsingenjör kommer du att tillhöra WSP Terrasond som bedriver en unik och spännande verksamhet med att utföra grundundersökningar, samt grundbevarande- och grundförstärkande åtgärder. Du kommer att utföra både konsult- och entreprenaduppdrag vilket bland annat innebär en bra mix av kontors- och fältarbete, oftast är man med i alla skeden från första kundkontakt, utredning, genomförande av åtgärder och uppföljning. Det krävs inga förkunskaper mer än nyfikenhet och en vilja att lära sig, du kommer således att få en gedigen introduktion från de mer seniora kollegorna.

Du kommer till exempel att:


* Utföra prover och mätningar av grundvattnet, bland annat vatten -och träprover för att sedan analysera dessa
* Skriva tekniska rapporter
* Med hjälp av arkivhandlingar utreda byggnadens tekniska historik med avseende på stomme och grundkonstruktion
* Med hjälp av utförd grundundersökning som underlag projektera åtgärden
* Handgripligen medverka i injekteringsarbeten


Tjänsten passar dig som är junior i din karriär och som vill ha en roll där praktiskt arbete kombineras med analys och administration. Vidare ser du utvecklingsmöjligheter som något mycket positivt och värdesätter en hög gemenskap på arbetsplatsen.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad ingenjörsexamen, förslagsvis inom bygg eller med naturvetenskaplig inriktning


* Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat då båda används i tjänsten
* Innehar B-körkort


Det är meriterande om du har grundläggande kunskaper i CAD samt har tidigare erfarenhet från byggvärlden.

Som person är du noggrann och trivs med ansvar då det är viktigt att analyserna sker på ett korrekt sätt. Du har en nyfikenhet och ett driv som hela tiden gör att du utvecklas i din roll.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WSP:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
WSP i Sverige har sin grund i teknikkonsultföretaget Jacobson & Widmark (J&W) som bildades redan 1938. År 2001 förvärvades J&W av det brittiska bolaget WSP och sedan dess har de varit en del av WSP-koncernen som numera har sitt säte i Kanada. Koncernens huvudkontor är baserat i Montreal och bolaget är noterat på Toronto-börsen.

Det svenska huvudkontoret ligger vid Globen i Stockholm. 2016 omsatte WSP i Sverige 294 MSEK och hade en nettoomsättning på 3967 MSEK. Bokstäverna WSP är en förkortning av Williams Sale Partnership som var namnet på företaget när det grundades. Idag heter de kort och gott WSP.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se