merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior Business Data Specialist till SilverRail

Har du ett intresse för databaser och vill vara med och bygga den digitala infrastrukturen som gör det enklare att välja ett miljövänligt resande? På SilverRail är din tekniska förståelse och din servicekänsla lika viktiga då du med teknik kopplar ihop resenärer, återförsäljare och reseproducenter. Du kommer att utgöra en viktig pusselbit i att bidra till såväl nöjda resenärer som en god stämning internt i teamet. Häng med på en häftig resa!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för SilverRails räkning en Junior Business Data Specialist till deras Service Delivery-team som idag består av tio personer inom rollerna Business data specialists och Customer Support.

Hos SilverRail Technologies spelar du en viktig roll i att bygga en bättre framtid. De utvecklar IT-lösningar som gör det enklare att välja ett miljövänligt resande. Oavsett om det handlar om att hitta rätt resa, smidiga betalningar, eller få relevant information före, under och efter resan så bygger SilverRail den digitala infrastrukturen som gör det möjligt. Här kommer du att trivas om du uppskattar att utveckla och skapa lösningar tillsammans med engagerade kollegor. Inom SilverRail har medarbetarna bred generalistkunskap kring att utveckla avancerade lösningar och djupgående expertis om branschen de jobbar inom. Kombinationen gör SilverRail starka, och ännu starkare blir de tillsammans med dig. Medarbetarna delar gärna med sig av deras kunskap och ett nära samarbete kollegor, kunder och länder emellan genomsyrar deras dagliga arbete.

Systemen är samhällskritiska där ditt och dina kollegors arbete direkt påverkar slutanvändaren. Fungerar inte SilverRails system fungerar till exempel inte heller tågförsäljningen

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SilverRails önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SilverRail.

ARBETSUPPGIFTER
Som Business Data Specialist kommer du att utreda, specificera och utföra kunders krav samt önskemål kring information genom förändringar i egenutvecklade applikationer samt direkt i databaser. Det innebär bland annat att koordinera/samordna vissa typer av beställningar, ta ansvar för att förvalta och vidareutveckla olika tabellområden samt medverka till en modern och framtidssäkrad informationshantering som möjliggör en ökad digitalisering och automatisering. Vanligt förekommande verktyg är SQL i DB-visualizer, Jaspersoft Studio, Jenkins, JIRA och SoapUI.

Mer specifikt kommer du att:


* Förvalta och utveckla grunddata
* Hantera behörigheter och olika former av grunddata för att bygga upp utbudet för markbunden persontrafik


* Skapa kampanjer

* Utreda och ge rekommendationer och vägledning kring lösningar
* Utföra incidenthantering
* Dokumentera och uppdatera handböcker, modeller mm


Tjänsten passar dig som vill få en god förståelse för SilverRail som företag i stort likväl grotta ner dig i databaser och tabeller. Många medarbetare som har börjat i Service Delivery-teamet har sedan avancerat till olika roller inom organisationen, vilket SilverRail premierar.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en relevant högskoleexamen inom IT, teknisk informationshantering eller motsvarande


* Har ett stort intresse för informationshantering och dess strukturer
* Trivs med kundkontakt och gärna har tidigare erfarenhet från ett kundorienterat yrke
* Är noggrann och tycker det är kul att arbeta på detaljnivå med tabeller
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du vill vara med och bidra till en god stämning i teamet och är gärna den som engagerar och motiverar. Du har lätt för att kommunicera med kunder men vill också gå in på detaljnivå i databaser och tabeller. Vidare vill du vara med och sprida god kultur på arbetsplatsen och bidra till att stärka sammanhållningen kollegor emellan.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)
* Placering: Vasagatan, Stockholms City
* Kontaktuppgifter: Josefin Nilsson, Rekryterare
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
SilverRail AB är marknadsledande utvecklare av digital infrastruktur för resebranschen, med fokus på tåg- och busstrafik. Varje år hanteras över 3 miljarder resesökningar och 30 miljoner bokningar med hjälp av våra applikationer och lösningar. Kunderna finns på en global marknad och består av såväl tåg- och bussoperatörer som resebyråer. SilverRail Technologies har ca 115 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i London, med ytterligare kontor i Stockholm, Norrköping, Boston och Brisbane. SilverRail Technologies är en del av Expedia Group.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se