merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vill du arbeta i en bred roll som projektingenjör?

Börja dagen med administrativa uppgifter på kontoret och avsluta den ute på fältet för att följa upp det pågående arbetet. Starta sedan upp nästa dag i en helt annan stad. Om du lockas av varierat arbete och många projekt på olika platser är detta tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en projektingenjör till Kjell Anderson Contracting som jobbar med totalentreprenad - bygger, förnyar och servar drivmedelsanläggningar med tillhörande byggnader och kringutrustning. Företaget har varit aktiva sedan 1976 och består idag av totalt 50 medarbetare som är uppdelade i olika områden. På kontoret i Västerås jobbar cirka sju arbetsledare som alla driver egna projekt och i din roll som projektingenjör kommer du att arbeta nära dessa men även ledningsgruppen. Här välkomnas du till ditt egna kontor i en organisation som värderar ansvar, samarbete och glädje. Alla hjälps åt där det behövs vilket bidrar till den härliga stämningen bland kollegorna.

För att du ska komma in i rollen på bästa sätt kommer du att få gå bredvid en senior kollega och på sikt finns möjlighet att växa in i arbetsledning. Beroende på erfarenhet och intresse går rollen att anpassa.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Kjell Anderson Contracting.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektingenjör kommer du att variera arbete på kontor med arbete i fält, vilket kan vara i hela Sverige. Tjänsten behandlar områdena projektledning, konstruktion, produktutveckling och senare arbetsledning vilket gör att den ena dagen aldrig är den andra lik. Vid ett nytt projekt är det du som tar kontakt med myndigheter och kommuner för att få in tillstånd samt fördelar personalresurser. Du sköter all kommunikation med alla inblandade parter för att skapa dig en klar bild över hur anläggningen ska se ut. Rollen innebär således mycket kundkontakt och kort sagt har du totalåtagande åt kunderna och gör allt från myndighetsbiten till slutbesiktningen till allt däremellan. I detta ingår allt från avstämning med personal ute på fält, dokumentation/rapporter till att planera nästa projekt och beställning av material

Du kommer till exempel att:


* Projektleda i projekten
* Kontakta leverantörer, kunder och myndigheter som berörs i projekten
* Planera och projektering av kommande objekt
* Vara ute på arbetsplats en gång i veckan


Tjänsten passar dig som vill arbeta i en bred roll där du får ta det övergripande ansvaret.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som


* Har en ingenjörsutbildning inom relevant område exempelvis teknik
* Har kunskap inom CAD
* Har B-körkort
* Har goda svenskkunskaper i tal och skrift då rollen innebär mycket kundkontakt


Det är meriterande om du


* Har erfarenhet av projektledning/arbetsledning från utbildning eller arbete
* Har erfarenhet av att göra beräkningar i konstruktionsarbete


Som person är du en stjärna på kommunikation och samarbetsförmåga är en av dina styrkor. Här gäller ansvar under frihet vilket ställer krav på dig och hur du strukturerar ditt egna arbete. Vidare har du en god simultanförmåga då du kommer att vara delaktig i många projekt samtidigt

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Mitten av januari
* Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Västerås
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kjell Anderson Contractings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Kjell Anderson Contracting (https://premac.se/) är ett företag som jobbar med totalåtagande mot drivmedelsbranschen vad gäller byggnation, anläggning, teknik, konsulting och administration. Företaget grundades 1976 och har varit aktiva sedan dess. Idag jobbar totalt 50 personer på företaget och här värderas arbetsmiljö, omtanke och trivsel.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se