merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Cloud DevOps Specialist sökes till växande Bizview

Teknisk intresserad och tidigare erfarenhet av Cloud-baserade driftsmiljöer? Som Cloud DevOps Specialist kommer du att ansvara för server- och applikationsdriften av Bizviews molnlösning BizView365. Bli en del av en av Nordens ledande leverantörer av systemstöd för prognostisering, budgetering och rapportering! Bizview präglas av en härlig gemenskap, nytänk och framåtanda. För rätt person finns möjlighet att utvecklas ytterligare i ett företag som är på framfart!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en Cloud DevOps Specialist som kommer att jobba med Bizviews molnbaserade lösning BizView365. Vid din sida kommer du att ha tekniskt kunniga kollegor men du kommer att jobba självständigt vilket ställer krav på viss erfarenhet.

Bizview växer och är i behov av förstärkning. Med ett ca 30-tal anställda är beslutsvägarna korta och du blir en del av deras framgångsresa där både möjligheter till lärande och utveckling ges. Kontoret i Skellefteå präglas av en härlig stämning där gemenskap värdesätts. Gemensamma frukostar och träningstillfällen är exempel på aktiviteter som sker på veckobasis hos Bizview.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bizview.

ARBETSUPPGIFTER
Som Cloud DevOps Specialist kommer du att vara ansvarig för server- och applikationsdrift, mer bestämt driften av Bizviews molnlösning BizView365.

Du kommer till exempel att arbeta med:


* Installationer, uppgraderingar, säkerhet och backup recovery
* Performance, lastbalansering, dataintegration etc.
* Ge support – besvara tekniska frågor och lösa tekniska problem gällande BizView


Du kommer även att utveckla automatiska rutiner och tester i deras CD/CI process samt skriva teknisk dokumentation.

VI SÖKER DIG SOM
Är tekniskt lagd och tidigare arbetat med serverdrift. Vi ser gärna att du har:


* Läst en teknisk utbildning alt. Har motsvarande kunskaper förvärvat genom arbetslivserfarenhet
* Har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen i arbetet sker på dessa två språk


Det är meriterande om du har arbetat kvalificerat med Cloud-baserade driftsmiljöer.

Som person är du problemlösande och har en positiv inställning. Du är intresserad av tekniska lösningar och antar gärna- samt löser de utmaningar du ställs inför. Du är även kommunikativ och har god samarbetsförmåga då du kommer att ha kontakt med både kunder och partners.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skellefteå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bizviews önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
BizView Systems huvudmål är att förenkla sina kunders vardag med hjälp av intuitiva, kompletta och kostnadsreducerande verktyg för verksamhetsstyrning. BizView är en öppen lösning som även passar bra ihop med QlikView och Microsofts beslutsstödslösningar. BizView utvecklas och marknadsförs av Bizview Systems och återfinns hos över 1000 företag. Man utvecklar och levererar lösningar baserade på Microsoft-teknologi inom rapportering, budget-/prognos och konsolidering. Genom att använda Microsoft Excel som användargränssnitt gör de det enklare för många kunder och sparar mycket resurser, både i tid och i pengar, samt gör att implementering och användning av de nya lösningarna sker snabbt och problemfritt.

Bizview Systems arbetar dels direkt mot kund men även via återförsäljare via kontor i Stockholm, Göteborg, Skellefteå och Oslo.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se