merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Gruppchef inom VVS till växande PQR!

Har du några års erfarenhet av arbete inom VVS och söker nya utmaningar där du får möjlighet att både stötta personal och bygga på din egen kompetens inom branschen? Har du dessutom ett intresse för affärsutveckling och vill vara en del av ett bolag där du får möjlighet att påverka? Då kan PQR vara rätt plats för dig!

OM TJÄNSTEN
PQR erbjuder konsulttjänster inom projektledning, energi-, miljö och installationsteknik och de lägger stor vikt vid goda relationer och hög kvalitet genom hela processen. I rollen som gruppchef inom VVS hos PQR kommer du att utgöra en viktig del i företagets fortsatta utveckling av konsulttjänster inom området samt stötta din grupp i deras utveckling och kompetens. Du kommer även att genomföra projekt inkluderande byggledning och upphandling av entreprenader samt stötta kollegor i tekniska frågor inom VVS-området.

PQR sitter i trevliga lokaler i Nacka och har även kontor i Kista där du kommer att ha kollegor som du samarbetar med. PQR vill vara det lilla stora bolaget och värdesätter en familjär arbetsmiljö där medarbetarna samarbetar över disciplingränserna för att utbyta kompetens och leverera ett så komplett erbjudande som möjligt till sina kunder.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos PQR.

ARBETSUPPGIFTER
Som gruppchef hos PQR kommer du att ansvara för en personalgrupp på upp till 16 personer med varierad erfarenhet och kompetens inom VVS. Du kommer dels ansvara för att resursfördela och se till så att rätt kompetens är samlad för varje projekt. Du kommer även att utbilda medarbetare och följa upp eventuella externa utbildningar samt hålla i medarbetarsamtal och lönesätta tillsammans med avdelningschefen som även du rapporterar till. Vidare är du budgetansvarig i dina projekt och ansvarar för att följa upp med kunder för att säkerställa fullständig kundnöjdhet. På sikt är tanken att du kommer sitta med i företagets ledningsgrupp för att bidra med din kompetens vad gällande exempelvis personalutveckling och identifierandet av nya affärsmöjligheter.

Du kommer exempelvis att arbeta med…


* Resursplanering av medarbetare
* Samordning av anbudsarbete tillsammans med avdelningschef
* Utbildning och uppföljning av medarbetare


VI SÖKER DIG SOM
I rollen som gruppchef ser vi att du har erfarenhet av konstruktionslösning, ritningar och beskrivningar då du exempelvis kommer att göra VVS-tekniska utredningar och vara ytterst ansvarig för VVS-projekteringen. Utöver det har du...


* En teknisk akademisk examen inom relevant område
* Några års arbetslivserfarenhet inom VVS
* Kunskaper i 3D CAD-program
* Tidigare erfarenhet av projektledning där du haft ett arbetsledande ansvar
* B-körkort
* Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet


Då du förväntas testa nya sätt att arbeta ser vi att du är en orädd person som agerar med säkerhet och trygghet i nya situationer trots begränsad kunskap och erfarenhet. Vidare har du en god samarbetsförmåga där du agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetens och prestationer. Du anstränger dig även för att anpassa ditt beteende och har en god förmåga att lyssna, kommunicera och använda dialog på ett konstruktivt sätt. Som gruppchef är det även viktigt att du är självgående i ditt arbete och kan driva ditt arbete framåt utan att alltid ha tydliga ramar eller riktlinjer. Slutligen är du affärsmässig och drivs av att göra affärer och genomföra aktiviteter som påverkar organisationens långsiktiga resultat. Du har även en förmåga att agera lyhört för att skapa affärer som både gynnar kunden och PQR även i situationer där det inte är uppenbart av andra.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider
* Placering: Nacka
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och iCellates önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på johanna.sorell@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
PQR:s affärsidé är att med djup kunskap och spetskompetens, erbjuda konsulttjänster inom projektledning, energi-, miljö- och installationsteknik. De värdesätter goda relationer med sina kunder och strävar efter att erbjuda högsta kvalitet genom hela processen. VVS är en av de mest omfattande installationsdisciplinerna och detta avspeglas hos PQR. DE täcker in teknikområden som värme, sanitet, gas, tryckluft, kyla, fukt och ventilation. Målet med projekteringen är att tillse att krav på inneklimat och energianvändning uppfylls utifrån kundens ekonomiska ram och projektets förutsättningar. Läs mer om PQR på deras hemsida PQR.se.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se