merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vikariat som assistent åt tonårspojke nära Marklandsgatan, Göteborg

Är du minst 20 år, tänker läsa vidare men har inte kommit på till vad? Då hör du till de som brukar bli bra assistenter åt vår tonårsson. Dina arbetsdagar kommer att vara varierande. Självklart är du personlig assistent och ska hjälpa till i vardagen med mat, kläder, förflyttningar, hygien och syntolkning. Din pedagogiska läggning du får utlopp för när du är med under skoldagar, jobbar med läxor hemma, pratar engelska i vardagen för att träna språk, letar intressanta ämnen att skriva korta fakta om på svenska eller engelska, mm. Datorvana behövs för att klara specialprogram för synskadade. Intresse för träning och sjukgymnastik är en fördel vid så gott som dagliga träningspass i simbassäng och avslappningen. Du kommer att jobba ihop med en människa som behöver din hjälp med motivering för att komma igång, men sen kämpar på oavsett om det är stavning i engelska eller simsträckor som ska avverkas.
Du behöver vara trygg, lugn och metodisk, ha intresse för musik, klara dagliga bassängbad och inte svimma i sjukhusmiljö. Du kan inte ha problem med rygg, knä eller axlar. Jobbet kan vara psykiskt utmanande, men en del av varje arbetspass är dubbelassistans så du är inte alltid ensam med utmaningarna.

Arbetstiderna är 7.45-17 eller 14.30-21 på vardagar och 9-17 eller 13-21 på helgen. 3-4 pass per vecka. Arbetsplats nära Marklandsgatan, Göteborg. Lön från 155 kr/h inkl semesterersättning exkl ob. Frågor om jobbet besvaras via personlig.assistent@bahnhof.se, men ansökningar till jobbet ska skickas via GILs hemsida.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se