merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Nattansvarig

Vi söker nu en ny medarbetare till caféet vid Avenyn som ska arbeta huvudsakligen nattetid vardagar, 75-100%.

Under dessa arbetspass arbetar man under upp till 4 timmar ensam varför vi söker dig som inte har något emot, eller rent av uppskattar, att arbeta själv. Konceptet tillåter ett öppet kök dygnet runt varför multi-taskingförmåga är viktigt och det krävs att du inte stressar upp dig lätt.

Sysslorna beror naturligtvis mycket på hur många kunder som kommer under passet: är det många består de mestadels av att betjäna dem och hålla ordning på servering, disk och liknande regelbundna uppgifter. Lugnare pass består de av utöver det av städning.

Tjänsten kräver också visst skinn på näsan, en stark självkänsla och en tendens att inte oroa sig i onödan eftersom man befinner sig ensam med gästerna. Arbetar man själv och det kommer in en större grupp som ska äta kan nästa gäst behöva vänta i kassan, då är det viktigt att inte uppleva detta som ett problem utan göra det bästa av situationen, göra sitt bästa och hoppas att kunden nöjer sig med det, ingen kan begära att man klonar sig. För arbetsuppgifternas skull behöver du ha god fysik och tempo i fingrarna.

Arbetsuppgifterna består främst av kassatjänst, smörgåsberedning, matlagning, en del grovstädning samt disk- och serveringsskötsel men vi vill att du som ansvarig för vardagsnätterna hjälper oss att utforma rutinerna så att de fungerar optimalt.

Du behöver vara bosatt i Storgöteborg eftersom vi vill att du ska ha möjlighet att komma in tidigare med kort varsel ibland. Du behöver ha körkort och tillgång till bil, alternativt bo på gångavstånd då du ibland kommer att behöva sluta tider då ingen kollektivtrafik finns tillgänglig. Du behöver vara tillgänglig senast början av januari men vi ser gärna att du kan börja snarast.

Ange fullständiga personuppgifter direkt i ansökan och bifoga bild eller video. Vänligen respektera att vi endast hanterar rekryteringen via Youcruit eller e-mail.

Ange minst 1 referens med namn och telefonnummer i din ansökan.

Låter detta som något för dig? Välkommen att söka!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se