merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Serveringspersonal med erfarenhet av a la carte eller festvåning

Om företaget

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 30 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra. Carotte Group består idag av tre bolag, Carotte Catering, Carotte Staff och Carotte Event.

Dina arbetsuppgifter

Som serveringspersonal hos oss kommer du att arbeta a la carte. Du ska med andra ord kunna bära tre tallrikar, ta bordsbeställningar, duka av och hantera kassan. Du ska ha förmågan att leverera service utöver det vanliga och utföra ditt jobb prestigelöst och med ett glatt humör. Arbetet är främst förlagt under kväll- och helgtid och passar därmed perfekt att kombinera med studier eller annat arbete. Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till välkända restauranger och festvåningar.

Din profil

Du är glad, utåtriktad och serviceminded. Det är viktigt att du är ansvarstagande och tar egna initiativ. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga. Du sätter alltid kunden i fokus och ser vad som behöver göras. Vi ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som exempelvis studier, arbete, sport eller kanske musik.

Bli en del av någonting större, bli en Carotte Star!


Övrig information

Hos oss har du god möjlighet att påverka dina egna arbetstider och hur mycket du vill jobba. Vi är måna om vår personal och erbjuder löpande kompetensutveckling. Givetvis får du också massa härliga kollegor, varierande uppdrag och en marknadsmässig lön.


Sökord: a la carte, serveringspersonal, festvåning, servitör, servitris, julbord, extrajobb.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se