merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Aktivitetshandledare till Broby Gård, Täby

Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetarhos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker en aktivitetshandledare till Broby Gård

Broby Gård är beläget i en naturskön lantlig miljö. Broby Gård är ettdemensboende som har 54 boendeplatser med inriktning demens fördelat på sex avdelningar. En avdelning är inriktad på korttids och växelvård. En avdelning är inriktad på yngre personer med demenssjukdom.

Samtlig personal på Broby Gård arbetar from hösten 2014 med Vardaga Demensakademi som är en satsning för att stärka expertis, arbetsmetoder, boendemiljöer och arbetsverktyg inom demens. Medarbetare och chefer blir diplomerade. Boenden där konceptet genomförs blir certifierade efter att ha uppfyllt vissa krav. Verksamheten drivs i Vardagas egen regi.

Ditt uppdrag

Som aktivitetshandledare ansvarar du för planeringoch genomförandeav verksamhetens aktiviteter. Du handleder Brobys medarbetare i att genomföra aktiviteteroch egentid veckans alla dagar och ansvarar för att både inne- och utemiljön är tilltalande och stimulernade.

Som undersköterska ger du omvårdnad, social omsorg och livskvalitet med utgångspunkt från varje boendes eget behov och önskemål. Din roll är att skapa en meningsfull och behaglig tillvaro för de boende. Du ingår i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. Teamet ska tillsammans skapa och bibehålla goda relationer med boende, anhöriga och uppdragsgivare. Genom ditt arbete deltar du i verksamhetens kvalitetsarbete utifrån Vardagas koncept. I arbetsuppgifterna ingår också medverkan vid vårdplanering och social dokumentation. En viktig uppgift för alla medarbetare är att bidra till ett gott arbetsklimat.

Tjänsten avser: 80 - 100 %med arbetstid förlagd måndag till fredag. Viss kvälltjänstgöring kan förekomma. Ungefär halvadin arbetstid kommer vara förlagd på vår korttidsavdelning ochvår avdelning för yngre demensdär du delvis deltar iavdelningarnas ordinarie arbete.

Dina kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska gärna med vidareutbildning inom äldrepedagogik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen och gärna i en liknande roll.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Eftersom arbetet innebär en del datorarbete är det nödvändigt att du har god datorvana. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutvecklingvia vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Efter överrenskommelse

Sista ansökningsdag: 30 november

För mer information kontakta: Jeanette Winberg, Verksamhetschef 0766-21 72 97

Facklig kontakt:

Vision, Magnus Sällström, Mobil:076-6217721, Mail: vision@ambea.se

Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14, Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/)

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se