merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Bussförare Simrishamn

Är du bussförare och önskar en flexibel anställning, se hit! Nu söker vi behovsanställda bussförare till vår trafik med express- och regiontrafik. Orterna där vi har depåer är Sjöbo, Ystad och Simrishamn.  
 
Om tjänsten:  
Som bussförare hos oss på Transdev är du vår nyckelperson och bidrar till att ge våra resenärer en riktigt god resa och service genom att vara Skånetrafikens och Transdevs ansikte utåt. Säkerhet är en självklarhet för oss och ska alltid vara av högsta prioritet. Vidare är punktlighet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för att bli framgångsrik hos oss.
 
För att passa i rollen som förare hos Transdev ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende.  
 
Arbetet som bussförare kan innebära stress och det är därför viktigt att du kan hantera stressande situationer. Som bussförare ställs du ständigt inför nya utmaningar som du behöver anpassa dig till. Därför söker vi dig som tycker om utmaningar och ständigt vill utvecklas.  
 
En anställning hos oss på Transdev förutsätter att du:  
• kan arbeta skift  
• innehar D-körkort  
• har goda kunskaper i svenska, både avseende tal och skrift  
• är svensk medborgare eller ha uppehållstillstånd i Sverige  
• har giltigt yrkeskompetensbevis (YKB)  
• digitalt färdskrivarkort  
 
Mer information och ansökan:  
Du ansöker om tjänsten genom att fylla i vårt ansökningsformulär, sista ansökningsdag är 2018-10-31. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

 
Tjänstgöringen börjar under hösten 2018 där samtliga rekryterade genomgår en intern utbildning för att sedan köra Transdevs linjer med express och regiontrafik. Anställningen som förare i linjetrafik kommer påbörjas direkt efter utbildningen.  
 
Har Du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Cecilia Schack Olsson, Cecilia.schackolsson@transdev.se
 
Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.  
  
Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se