merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lageransvarig

Om Svets och tillbehör:

Svets och Tillbehör i Ystad är en komplett leverantör av allt inom svetsning. Försäljning av nya och begagnade svetsmaskiner och tillbehör såsom tillsatsmaterial, kap- och slipmaterial, gas- och skärutrustning och skyddsutrustning. Vi säljer även Metabo elverktyg och Atlas luftverktyg. Vi erbjuder uthyrning av svetsar, plasmaskärare och hanteringsutrustning. Vår hyrpark innehåller det senaste inom svetsmaskiner och vi utrustar maskinen enligt era önskemål, och givetvis med full garanti under hyrestiden. Reparationer av alla typer av svetsmaskiner och slangpaket utförs av personal auktoriserad för kalibrering och validering, service och reparationer på märken som Esab, Fronius, Kemppi, Hypertherm, Binzel och EWM.

Leveranser sker dagligen med vår egen budbil inom hela Skåne och vi kan garantera snabba leveranser. För leveranser utanför Skåne ordnar vi frakt med annat fraktbolag. Vi tillhandahåller även leverans direkt till arbetsplats Vi kan erbjuda IWS-utbildad personal för svetsrådgivning, konsultation, svetskurser, P-VPS:er, VPS:er samt all övrig svetsteknisk rådgivning. Vi har även möjlighet att stå som svetsansvarig under vissa omständigheter.

Arbetsbeskrivning:

Svets och tillbehör fortsätter att växa och söker nu en lageransvarig med främsta uppgift att säkerställa hög kvalitet och leveranssäkerhet för vårt lager. Du kommer att arbeta operativt med lagrets alla arbetsuppgifter såsom in- och utleveranser och allt där emellan inkluderat t ex lagerplock, inventering och löpande förbättringsåtgärder. Du har det yttersta ansvaret för att vår lagerverksamhet förvaltas och utvecklas i takt med företagets utveckling. Till din hjälp har du i dagsläget två lagermedarbetare.

Profil:

Som lageransvarig hos oss på Svets och tillbehör är du som ansvarig en i gänget och bidrar lika mycket i den dagliga verksamheten som alla andra. Det är du som har det yttersta ansvaret för att vårt lager är väl fungerande och där hög leveranssäkerhet, effektivitet och kvalitet finns i ständigt fokus. Du har lätt för att hugga i när det krävs och har naturliga ledaregenskaper. Du har erfarenhet från plocklager och alla de arbetsuppgifter ett sådant medför. Du är snabb men samtidigt noggrann och tycker om när det under perioder är mycket att göra. Du tycker om ordning och reda då du ser att detta leder till effektivitet och kvalitet. B-kort är ett krav.

Denna rekryteringsprocess:

I denna rekrytering samarbetar Svets och tillbehör med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se