merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Fastighetschef till Arriva

Vill du vara med på en spännande resa? Arriva söker nu en fastighetschef med huvudsaklig arbetsuppgift att leda fastighetsavdelningen mot nya och befintliga utmaningar inom buss- & tågverksamheten i Stockholm. Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter
• Att genom erfarenhet och personligt föredöme agera, leda och verka efter företagets värderingar, riktlinjer och policys
• Leda och coacha avdelningen på 11 personer mot ständiga förbättringar
• Förvalta och utveckla fastigheterna i linje med uppsatta mål och affärsplaner
• Budgetansvar
• Sammanställa underlag och rapporter inför månadsmöten
• Skapa och utveckla goda relationer till Trafikhuvudmäns fastighetsavdelningar
• Skapa och utveckla goda relationer till berörda Kommuners fastighetsavdelningar
• Skapa och utveckla goda relationer till, interna uppdragsgivare, hyresgäster, entreprenörer och myndigheter
• Tillse att gällande DB & Arriva regler, lagar, förordningar och myndighetsföreskrifter följs
• I övrigt utföra arbetsuppgifter som åläggs av arbetsgivaren
• Ständigt utvecklar arbetssätten, organisationen och entreprenörerna

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning samt certifiering. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som fastighetschef, industrifastighetsförvaltning eller styrning, teknisk förvaltare eller med centrum förvaltning.

Vi söker dig som tycker om att upprätta rutiner och processer, effektivisera och bygga din verksamhet. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta processtyrt. Din närmaste chef du rapporterar till är bussdirektören.

Vi värdesätter personliga egenskaper i den här processen och ser gärna att du är en problemlösare, lyhörd, kreativ, ej konflikträdd, prestigelös, har en stor arbetskapacitet, är kommunikativ, utvecklingsorienterad, förändringsbenägen.

Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Om Arriva
Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka.

Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.

Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se