merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Apotekschef till apoteket Ugglan i Enköping

Vi gör det enklare att må bra! Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med ca 3 500 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Apoteket har vunnit utmärkelsen ”Sveriges mest hållbara företag” både 2016 och 2017.

Att jobba hos oss på Apoteket Ugglan

Vi söker nu en engagerad, positiv och driven apotekschef till apoteket Ugglan här i Enköping. Du ska brinna för att jobba med människor; både kunder och medarbetare. Vi jobbar stolt för att behålla och öka våra kunders förtroende på den lokala marknaden. På apoteket har vi en blandad kundkrets, då vi ligger i huvudentrén till Enköpings lasarett. På apoteket får vi mycket positiv feedback på grund av våra omtänksamma och omsorgsfulla kundmöten.

Öppettiderna på Ugglan är vardagar 8-18 samt lördagar 9:30–15.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.  

Ett kundbemötande i världsklass

Tillsammans med dina medarbetare är ditt uppdrag att öka tillväxten och lönsamheten på ditt apotek. Du gör detta främst genom att motivera till ett kundbemötande i världsklass. Ditt jobb är varierat – ena timmen deltar du i driften och nästa driver du utvecklingsprojekt. Du har resultat- och ekonomiansvar samt säkerställer kvalitets-, säkerhets- och miljöfrågor på arbetsplatsen. Ditt mål är att göra det ännu bättre att vara kund, och ännu bättre att jobba på ditt apotek!

Bli en i teamet på ett av Sveriges mest hållbara företag

Som apotekschef ingår du i ett team av fantastiska chefskollegor som jobbar tätt tillsammans för att hjälpa varandra till framgång. Till din hjälp har du också branschens i särklass starkaste varumärke med ett förstklassigt koncept och stöd. På Apoteket arbetar vi med Hållbar Drift. Detta innebär att du driver effektivitet och lönsamhet som är hållbar både för kund, medarbetare, och miljö. Vi är stolta över att ha den strängaste kvalitetskontrollen på marknaden, något vi aldrig kommer tumma på!

Vår förhoppning och din bakgrund

Vi ser gärna att du är farmaceut med brinnande intresse för försäljning. I bagaget har du en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänk. För att lyckas i rollen är du en tydlig ledare med en kommunikativ ådra. Tidigare erfarenhet av arbete som apotekschef är meriterande, men inte ett krav.

Är det här du? Då tror vi att du kommer att trivas i gänget.
Som person är du engagerad och drivs av att får andra att växa. Vi tror också att du sporras av att jobba på en marknad med konkurrens och att du tillsammans med teamet vinner kundens förtroende och överträffar de uppsatta målen. Självklart har du ett stort intresse för hälsa, både din egen och andras.

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Kontaktperson är Regionchef Katarina Sommar, telefon 0104476100 .

Facklig information Fackliga företrädare är Frida Wiener, Sveriges Farmaceuter, telefon 073-061 30 90 och Lena Rhodin Unionen, telefon 073-078 72 73 

Välkommen med din ansökan!

Varför jobba på Apoteket?

Apoteket är unikt på många sätt, bland annat tack vare bredden på vår verksamhet där du har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. På Apoteket jobbar vi med stolthet efter vår affärsidé att göra det enklare för kunden att må bra. För att leva efter den idén är det viktigt för oss att satsa på dig, din kompetensutveckling och din hälsa. Apoteket har en egen utbildningsenhet med omfattande utbildningsprogram, flera hundra e-utbildningar och även nätverksträffar. Som kollega hos oss på Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en mängd rabatter och andra spännande förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna rekrytering!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se