merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ångaren söker engagerade undersköterskor till dag/kväll

Ångaren ligger vackert beläget några minuters gångväg från Näsbyparks centrum och med fina grönområden runt knuten. Ångaren är ett vård –och omsorgsboende med 72 platser. Vi har 2 demensavdelningar, 2 omvårdnadsavdelningar, en korttidsavdelning och dagvård. Våra särskilda boendeformer erbjuder ett tryggt och värdigt boende med professionell omvårdnad och ett varmt omhändertagande. Hos oss är de boende alltid i fokus och vi arbetar med kontaktmannaskap. Kontaktmannens huvuduppgift är att ge individanpassad hjälp, stöd och omvårdnad på det sätt den enskilde personen önskar. Ångaren leds av resultatenhetschef och biträdande resultatenhetschef. Vi arbetar i team; sjuksköterska, omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi tycker att man ska känna glädje över att gå till jobbet och vara stolt när man går härifrån.
Just nu är vi mitt i ett förändrings –och utvecklingsarbete för att ytterligare förbättra vår verksamhet och öka arbetsglädjen. 

För att förstärka vårt team i den spännande förändringsresa vi startat så söker vi nu flera engagerade undersköterskor för tillsvidareanställning till både omvårdnads -och demensavdelningarna och till korttidsboendet. Som undersköterska arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom vård och omsorg vilket kan omfatta ex. personlig omvårdnad, ledsagning, aktiviteter mm. Vi arbetar utifrån individuellt anpassade genomförandeplaner med fokus på kontaktmannaskap och att skapa ett innehåll i dagen för våra brukare. Vi arbetar i team; undersköterska, sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut och det dagliga arbetet planeras tillsammans i arbetsgruppen. Efter bedömning av sjuksköterska ges delegering för läkemedel, insulin och PEG. Arbetstiden innebär dag-, kväll- och helgarbete.

Du ska vara utbildad undersköterska och ha tidigare erfarenhet från vård – och omsorg av äldre. Erfarenhet av vård och omsorg av dementa personer är meriterande.
Ditt bemötande är professionellt i alla tänkbara och otänkbara situationer i det dagliga omvårdnadsarbetet och i möten med människor, såväl med de boende som dina kollegor. I arbetet ingår också dokumentation vilket innebär att du bör ha datorvana samt måste kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper som vi efterfrågar är flexibilitet, lyhördhet, och ansvarstagande. Vi söker dig som är en positiv och glad person och som har lätt att samarbeta.
Du ska ha fyllt 18 år. Erfarenhet krävs.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande, tjänsterna kan därmed bli tillsatta innan ansökningstiden löper ut. Varmt välkommen med din ansökan!


Om Täby kommun
Täby kommun är en av Stockholmregionens snabbast växande kommuner, nära både centrala Stockholm och Arlanda. Inom tio år har Täby vuxit från dagens drygt 70 000 invånare till 90 000 och år 2040 beräknas finnas 20 000 nya arbetstillfällen. Just nu förbättras kollektivtrafiken och vägarna, på sikt kommer Roslagsbanan att förlängas till city via Odenplan. Hög kvalité i välfärden och möjlighet för invånare att välja bland annat skola och omsorg är en del av kommunens signum. Vi hoppas att du vill vara en del av den utvecklingen!

Social omsorg är ett av Täby kommuns verksamhetsområden. Här ger vi stöd och service till Täbyborna inom områdena äldreomsorg, individ- och familjeomsorg och funktionsnedsättning.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se