merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Svetsare för direktrekrytering sökes!

Jobbeskrivning
Nu söker vi tre stycken erfarna svetsare för direktrekrytering till ett växande företag här i Sundsvall.

Arbetsuppgifterna innebär främst svetsning som MIG/MAG/TIG men även andra svetstekniker kan förekomma.
Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på finish och kvalitet, det är därför viktigt att du har god förståelse för ritningsläsning och besitter en inre motor.


Personliga egenskaper
För att trivas i den är rollen bör du som person vara noggrann och inneha en positiv inställning till att alltid vilja lära sig nytt samt lösa problem som uppstår.
Du ska även vara kvalitetsmedveten och kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål.

Vi ser gärna att du gått industriprogrammet och har någon form av licenser eller motsvarande praktisk erfarenhet.
Du ska ha sysslat med tryckkärl tidigare samt arbetat med rostfritt/svart material. Du har minst några års arbetslivserfarenhet från liknande arbete och trivs bra med yrket.

Övrigt har du körkort B och meriterande är om du har truckkort.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team, tveka inte att skicka in till ansökan redan idag.
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Uniflex sköter rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd direkt hos detta välmående företag.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenter som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se