merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Business Manager till Adecco Groups varumärke Modis i Stockholm

Vill du vara med och utveckla en växande konsultverksamhet inom IT & Engineering? Motiveras du av ständig utveckling och att göra lönsamma affärer? Modis växer och söker en affärsfokuserad Business Manager som vill utveckla vår konsultverksamhet inom IT & Engineering tillsammans med våra kandidater, kunder och konsulter.

Arbetsbeskrivning
Som Business Manager är du ansvarig för hela processen från kontakten med våra kunder till ledning av våra konsulter. Du kommer ansvara för rekryteringsprocessen för dina blivande konsulter vilket innebär bland annat kravprofilstagning hos kund, search, intervjuer och löpande kontakt med kandidater, kunder och konsulter. Du har personalansvar för din konsultgrupp som du leder och karriärcoachar och din uppgift är att se till att ditt team växer och utvecklas.

I rollen som Business Manager ingår också ansvar för att kartlägga önskvärda kunder, göra tydliga affärs- och aktivitetsplaner samt skräddarsy säljinsatser för att nå uppsatta mål genom flexibilitet, lösningsfokus och hög närvaro på fältet. Du kommer att rapportera till vår Area Manager i Stockholm.

Om dig
Längtar du efter att utmanas i din vardag och att få möjlighet att ta lärdom av dina misstag? Bra. Vi tror att du motiveras av att bygga upp och bibehålla goda relationer med både kunder och dina konsulter och din energi får du av kontakten med dem. Drivs du av att arbeta med kunden i fokus och att göra lönsamma affärer? Strålande. Vi ser att du presterar på topp när du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar i ett högt tempo och att du inte är rädd för att ta snabba beslut. Om du letar efter en ny utmaning där ständig utveckling är i fokus så har du hittat rätt.

Som person är du optimistisk och har ett konsultativt förhållningssätt. Du har ett högt engagemang och en stark drivkraft samt en förmåga att stimulera och motivera andra i din omgivning. Att du även tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet ser vi som en självklarhet. Vi ser att du har ett befintligt nätverk av kontakter inom konsultbranschen, en akademisk utbildning?samt god förståelse för IT och ingenjörsfrågor. B körkort är ett krav.

Vilka är vi?
Modis strävar ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att uppnå karriärmässig framgång. Genom att tillhöra oss på Modis kommer din vardag vara varierad med breda kontaktytor och ständiga utmaningar. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella nätverk. Du får arbeta med engagerade och motiverade kollegor som tycker om att ha kul på jobbet.

Modis är Adecco Groups internationella varumärke, specialiserat på förmedling av de vassaste IT-och ingenjörskompetenserna. Vi finns representerade i 20 länder och har 35?000 konsulter inom IT, Engineering och Life Science. I Sverige finns vi representerade i Stockholm, Göteborg, Västerås och Linköping. Tjänsten som Business Manager i Stockholm kommer att vara placerad på vårt kontor i Solna Business Park.

Kontakt
Ta chansen och bli en del av Modis spännande resa i Sverige! Tjänsten är en tillsvidare anställning med en prövotid på 6 månader och skall tillsättas omgående. Vänta inte med din ansökan då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Har du frågor angående tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta talent Sourcer Sandra Strindeborn, 031- 725 45 63 eller sandra.strindeborn@adecco.se.

Besök gärna www.modis.se för mer informtion om oss och vårt varumärke. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord:
Business Manager, Modis, The Adecco Group, IT, Ingenjör, Konsult, IT-konsult, Solna, Stockholm, Konsultbranschen

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se