merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Miljöinspektör inriktning enskilda avlopp

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Enhetsbeskrivning
Miljötillsynsavdelningen är en del av Natur- och byggnadsförvaltningen i Huddinge kommun och utgörs av 24 medarbetare varav 21 stycken är miljöinspektörer, 1 utvecklingsledare, 1 jurist och 1 miljöchef. Vi arbetar med tillsyn och prövning inom bland annat miljöskydd, hälsoskydd och livsmedel. Vi deltar aktivt i samhällsbyggnadsprocessen. Vi arbetar i grupper inom de olika tillsynsområdena och denna tjänst ingår i arbetsgruppen för enskilda avlopp. Miljötillsynsavdelningen verkar för en bra miljö och hälsa för alla som bor, besöker och verkar i Huddinge kommun. Miljötillsynsavdelningen arbetar aktivt för att utveckla digitala arbetssätt och digitala verktyg samt att hålla en hög service gentemot företag och medborgare.

-

Om arbetet:
I rollen som miljöinspektör med inriktning enskilda avlopp innebär att du utövar tillsyn och prövning enligt miljöbalken, med fokus på enskilda avlopp. I arbetet ingår huvudsakligen tillsyn och prövning av enskilda avlopp. I tjänsten ingår även prövning av ärenden enligt kommunens renhållningsföreskrifter. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar. I rollen ingår även kontakter med kommunens olika invånare, företag och kommunala verksamheter. Andra förekommande arbetsuppgifter inom miljötillsynsavdelningens område kan bli aktuellt.


Din profil
Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller med motsvarande utbildning vi bedömer som likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet som miljöinspektör inom området enskilda avlopp. Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en utåtriktad och engagerad person med egen drivkraft som når uppsatta mål. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt, är initiativrik och serviceinriktad. Du tycker om att jobba i team, men trivs samtidigt med att driva egna projekt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du ska ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift eftersom du kommer att delta i sammanträden samt möta medborgare och verksamhetsutövare. Du har god datorvana och gärna kunskaper om något digitalt ärendehanteringssystem, vi använder Castor.

Giltigt B-körkort är ett krav

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se