merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Omsorgspedagog - inrikning kvalitetsarbete och pedagogisk utveckling

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som anställd inom LSS-verksamheterna i Emmaboda kommun erbjuds du ett varierande arbete. Vi arbetar med ett socialt och flexibelt synsätt där den enskildes behov står i centrum. På Team Nygatan kommer du som omsorgspedagog ha ett övergripande ansvar för det pedagogiska arbetet och kvalitetsarbetet. Du kommer i ditt arbete få möjligheten att stödja människor i deras vardag och i deras personliga utveckling.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som omsorgspedagog så har du förmågan att arbeta i grupp men kan även fatta egna beslut. Du är driven och engagerad samtidigt som du är eftertänksam och använder dig av ett evidensbaserat arbetssätt.
För att bli aktuell för tjänsten behöver du ha minst två års eftergymnasial utbildning med pedagogisk inriktning. Erfarenheter från liknande arbeten är meriterade och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Rekrytering sker löpande.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se