merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Erfarenhet av skjutstativstruck? Extrajobb i Landskrona!

Trivs du i ett arbete med mycket fart och fläkt? Har du erfarenhet av skjutstativstruck och vill jobba med engagerade, hjälpsamma och kunniga kollegor på ett spännande logistikföretag i Landskrona? Då finns chansen nu, vi söker nämligen flera studenter och ålderspensionärer med truckvana som vill jobba extra. Känns det som ett jobb för dig? Sök så snart som möjligt!


Vad innebär ett extrajobb som truckförare?I rollen som truckförare ingår flera moment, men viktigast blir att köra skjutstativstruck och flytta pallar på lagret . Du kommer att arbeta med engagerade och kunniga kollegor - kollegor som kommer att vara ett bra stöd i starten på ditt nya jobb så att du snabbt blir varm i kläderna.

Tjänsten är ett extrajobb för dig som är eftergymnasial student på minst 50% i åtminstone ett år framöver alternativt ålderspensionär. Arbetstiderna är förlagda under kvällstid, cirka 15.30 till 21.30, vardagar. Vi ser att du som vår nya truckkollega kan arbeta extra åtminstone två till tre gånger i veckan.

Start är omgående och du blir anställd som konsult hos oss på Manpower, men arbetar helt och håller hos vår kund i Landskrona.

Vad behöver jag för att jobba extra som truckförare?

Eftersom du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi att du är en flexibel lagspelare! I övrigt ser vi att du som söker:

* Har truckkort för skjutstativstruck (B3) och gedigen erfarenhet av truckkörning i arbete
* Studerar på minst 50% idag och i åtminstone 1 år framöver alternativt är ålderspensionär
* Kan arbeta åtminstone två till tre arbetspass i veckan

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar, är pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vi hjälper dig att bygga ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du knyter viktiga kontakter för framtiden.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1

Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svarpå manpower.se
2

Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 020-26 51 00.
3

Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på ida.bengtsson@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på www.manpower.se.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se