merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Skolsköterska till Streteredskolan och Balltorpsskolan

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!


Tjänsten är på 100% fördelad mellan Streteredsskolan och Balltorpsskolan. Streteredsskolan är en 6-9 skola med ca 280 elever. På Streteredsskolan har vi också en grundsärskola med ett 20-tal elever. Balltorpsskolan är en F-6 skolan med ca 300 elever. 80% av tjänsten ligger på Streteredsskolan och resterande 20% på Balltorpsskolan.

VI vill att du ska utvecklas i din profession därför kommer du att tillhöra ett team med andra skolsköterskor med gemensamma möten, handledning och utbildning av alla skolsköterskor i kommunen.ARBETSUPPGIFTER

Skolsköterskans uppdrag är att tillföra medicinsk kompetens och planera och ansvara för dessa insatser. Det innebär att alla elever erbjuds hälsobesök och vaccinationer. Du skall även erbjuda och utföra hälsosamtal enligt gällande riktlinjer, organisera och medverka vid skolläkarmottagning. Uppdraget innefattar hälsofrämjande, förebyggande, åtgärdande och stödjande insatser. Du möter elever, handleder personal och förmedlar kunskap till vårdnadshavare. Du är en del av skolans elevhälsoteam som består av rektor, skolkurator, skolpsykolog, speciallärare och skolsköterska. Vi har alltid det pedagogiska uppdraget i fokus och arbetar rådgivande och i nära samarbete med pedagoger och andra kollegor.


Vi vill att du ska utvecklas i din profession. Därför har du stöd i arbetet av kollegor, tillgång till regelbunden extern handledning och ett organiserat yrkesnätverk.KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska, distriktsjuksköterska eller skolsköterska. I ditt uppdrag är det viktigt att du tar eget ansvar för dina uppgifter och är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av digitala verktyg såsom PMO är meriterande. Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn ser vi det som mycket positivt.

I arbetet som skolsköterska kan de dagliga arbetsuppgifterna hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. Du behöver ha empatisk förmåga och tydlighet i ditt sätt att kommunicera med elever, personal och föräldrar.ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se