merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vikarie timanställning förskola

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

TIMVIKARIER SÖKES

Timvikarier sökes till kommunala förskolor i Knivsta kommun.

Vi söker dig som kan vikariera vid ordinarie personals frånvaro. Vi ser gärna att du har stort intresse av arbete med barn.

Du måste kunna visa upp ett giltigt utdrag ur belastningsregistret från Polisen.


ARBETSUPPGIFTER
Arbete i barngrupp på våra förskolor och/eller lokalvård samt mottagningskök (ej matlagning) vid ordinarie personals frånvaro. Förskolorna finns i Knivsta- Alsike- Lagga och- Långhundraområdena.KVALIFIKATIONER
Barnskötarutbildning är önskvärd.
För arbete i kök och med städ är erfarenhet önskvärd.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Svenska i tal är ett krav.ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se