merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vikarier som personlig assistent till kille i Falun

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs och att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.
För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Nu söker vi vikarier till en kille i Falunsom kan gå in som vikarier för den ordinarie personalen vidt.ex. semester, sjukdom eller annan ledighet. Du som sökerär flexibel och intresserad av arbetstillfällen då du som vikarie vid vissa tillfällen kan komma att kontaktas med kort varsel. För rätt person kan en schemarad på drygt 50 % bli aktuellt i framtiden.

Vad innebär det då att vara assistent i detta uppdrag?Du som person är trygg i dig själv och har en positiv inställning och tillgång till humor. Du prioriterar kunden först och din egen mobil sist. Iditt arbete ingår bl.a. att följa med på träning, dagliga aktiviteter och i hemmet vanligen förekommande sysslor. Har du ett teknikintresse så kan det vara ett plus. Kunden ser gärna manliga sökande i åldern 24-45 år.

Låter det intressant! Välkommen med din ansökan!

Vi har tagit ställning till hur vi vill arbeta med vår rekryteringsprocess, varför kontakt med externa rekryteringsbolag/tjänster undanbedes vänligt men bestämt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se