merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Barn- och ungdomssjukvården i Gävle söker sjuksköterska

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Barn - och ungdomssjukvården i Gävleborg är en länsövergripande klinik som bedriver öppenvårdsverksamhet i Gävle, Bollnäs och Hudiksvall samt slutenvårdsavdelningar i Gävle och Hudiksvall, med allmänpediatrisk och neonatalavdelning.

Kontinuitet och flexibilitet är ledord inför kommande ombyggnationer där vi utvidgar dagsjukvården och mottagningen till att bli navet i vår verksamhet. Vi bedriver även preoperativ mottagning och samarbetar med dagkirurgin och centraloperation.
På mottagningen finns läkare, barnsjuksköterskor, barnsköterskor, uroterapeuter, dietister, sjukgymnast, psykolog samt lekterapeuter.

Vårdavdelningarna består av neonatalenhet respektive allmänpediatrisk enhet. Inom neonatalvården har vi nära samarbete med kvinnosjukvården och vi har påbörjat detaljplanering av nya gemensamma lokaler för familjecentrerad nyföddhetsvård i såväl Gävle som Hudiksvall.

Läs mer om vår enhet på instagram #neogävle

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en legitimerad sjuksköterska till neonatalavdelningen 107A, Gävle sjukhus.

På neonatalavdelningen vårdas för tidigt födda barn från vecka 29 samt sjuka nyfödda och deras familjer. Vi arbetar familjecentrerat där all vårdplanering samt omvårdnadsåtgärder utförs i samråd med barnets vårdnadshavare. Vi har nära samarbete med kvinnokliniken vilket innebär att en del av arbetsuppgifterna kan bestå av omvårdnad av nyförlösta mödrar.

Barn som vårdas hos oss kan vara i behov av särskild medicinteknisk utrustning, exempelvis behandling med CPAP eller högflödesgrimma, övervakning och speciell omvårdnad. Barn som är i behov av respiratorvård vårdas på regionsjukhus. Arbetet innefattar akutsjukvård, med beredskap att gå på larm på förlossning/operation. En stor del av arbetsuppgifterna består av att stötta vårdnadshavare att själva sköta omvårdnaden av sitt barn. Vi följer WHO`s tio steg som främjar amning. Vårdtiden på neonatalavdelningen kan variera från dygn till flera månader.

Arbetet innebär tjänstgöring dag, kväll, natt samt helger. Du får själv som anställd vara med att påverka din arbetsplanering via schemaverktyget TimeCare. Vi tillämpar nattavtal med kvoterad arbetstid som innebär att din arbetstid räknas upp med 1,43. Exempelvis ger ett nattpass på 9,5 timmar dig 13,5 timmar betald arbetstid vilket skapar bättre möjlighet till återhämtning

Region Gävleborg erbjuder ett friskvårdsbidrag och har en träningsanläggning med gym och ledarledda pass.


KVALIFIKATIONER
Inom neonatalavdelningen har vi möjlighet att ta emot nyutexaminerade sjuksköterskor. Vi har en individuellt anpassad introduktion på minst 5 veckor. Vi bemannar så att du som nyanställd har stöd av flera erfarna kollegor som stöttar dig i din yrkesutveckling.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund ord:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Vi hoppas att du vill vara med i den spännande utvecklingen av vår verksamhet och vi ser fram emot din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i.

Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se