merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Sjuksköterska - Arbeta tillsammans med oss på avdelning 232!

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Vill du skapa värde och göra skillnad för våra patienter? Är bemötande viktig för dig? Vill du arbeta i ett team med motiverande och trevliga kollegor? Då tycker vi att du ska söka dig till oss!

Är vi din nya arbetsplats?

Vårdavdelning 232 är en högspecialiserad avdelning för planerad ortopedisk verksamhet.

Vi opererar i första hand elektiva höft- och knäprotespatienter, men det förekommer också viss akutortopedi.

I ett nära samarbete yrkesgrupper emellan strävar vi efter att ge alla patienter en säker och trygg vårdtid. Vi arbetar nära patienterna enligt modellen patientnära vård, där man strävar efter kontinuitet i vården. Ortopedisk vård är en mycket positiv vård, där patienterna efter sin operation får en bättre livskvalitet.

Vad kan vi erbjuda dig?

- Ett stimulerande arbete i ett arbetslag med motiverade medarbetare
- Specialistutbildning i kirurgi
- Regelbundna föreläsningar och utbildningar
- Individuell schemaplanering, där du har möjlighet att påverka ditt schema
- Friskvård

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi hoppas att vi väckt din nyfikenhet, välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se