merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Undersköterska - Vill du arbeta med ortopedisk vård?

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Vill du arbeta i en givande verksamhet med positiva och professionella arbetskamrater? Då kan du vara vår nya kollega!

Om oss

Vårdavdelning 232 är en högspecialiserad avdelning för planerad ortopedisk verksamhet.

Vi opererar i första hand elektiva höft- och knäprotespatienter, men det förekommer också viss akutortopedi. Som undersköterska arbetar du ihop med sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Ortopedisk vård är en mycket positiv vård, där patienterna efter sin operation får en bättre livskvalitet.

Vad kan vi erbjuda dig?

På avdelning 232 har vi ett gott arbetsklimat och en bra sammanhållning. Vi använder oss av Individuell schemaplanering (ISP), där du kan påverka dina arbetstider. Vi arbetar två helger av fem. Vi har regelbundet föreläsningar från personer i verksamheten, för att du ska få mer kunskap och utvecklas.

Hur kan en arbetsdag ut?

Att arbeta som undersköterska på avdelning 232 är ett utvecklande, roligt och självständigt arbete med trevliga kollegor och stort eget ansvar. På avdelningen samarbetar vi inom och mellan olika yrkesgrupper. I din roll arbetar du med sedvanliga undersköterskeuppgifter för behandling av ortopediska patienter. Stor vikt i ditt arbete är att stötta och uppmuntra patienterna i deras rehabilitering. Vårdtiden är kort och det är viktigt att patienterna känner sig trygga vid hemgång.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande under annonseringstiden, så skicka in din ansökan så snabbt som möjligt.

Vi ser framemot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se