merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker en Energi- och klimatrådgivare

Arbetsbeskrivning
Vi söker en energirådgivare till kommunstyrelsens förvaltning, kontoret Tillväxt och utveckling.

Som energi- och klimatrådgivare kommer du förutom att ge energi- och klimatrådgivning till privatpersoner och företag i både Trollhättans och Vänersborgs kommuner. Det är ett självständigt arbete men du kommer samarbeta med miljöstrateger i båda kommunerna För huvuddelen av tjänsten får kommunerna stöd från energimyndigheten att bedriva utåtriktad energi- och klimatrådgivning. För den verksamheten finns nätverk både regionalt och nationellt för stöd och utbildning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har: Högskoleutbildning inom energi, teknik eller miljöområdet, eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Alternativt kan arbetslivserfarenhet där du tillägnat dig kunskaper bedömas likvärdiga.

Det är en merit om du har erfarenhet från liknande arbete i en politiskt styrd/offentlig organisation.

Vi söker dig som är initiativrik samt har en god pedagogisk förmåga eftersom du ska kunna förmedla kunskap om ekonomiska och miljömässiga fördelar med energieffektivisering.

Då uppgifterna till stor del handlar om att ge stöd och service är det viktigt att du har ett konsultativt förhållningssätt, är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och kan skapa förtroendefulla relationer. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.Anställningsinformation
Tillsvidare 100% med tillträde enligt överenskommelse.Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se