merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatrin/Barnahus

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Barn- och ungdomspsykiatrin bedriver länsövergripande psykiatrisk vård på specialistnivå i Kronobergs län och vänder sig till barn och ungdomar under 18 år. Verksamheten ingår i Psykiatricentrum och har mottagningar i Växjö och Ljungby samt en akutverksamhet i Växjö

Barnahus är en myndighetssamverkan för barn som misstänks vara utsatta för brott.
Barn och ungdomspsykiatriska kliniken i Region Kronoberg bemannar Barnahus Kronoberg med psykologresurser. Barnahusuppdraget omfattar hela Kronoberg med placeringen i Växjö. Tjänsten innebär arbete på två olika arbetsplatser, Barn och ungdomspsykiatriska kliniken och Barnahus.

Vi söker nu efter psykolog som vill vara med att vara delaktig och driva arbetet framåt på BUP/Barnahus. Är du vår nästa kollega?


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna infattar följande:

Barnahus:
På Barnahus arbetar psykologen med kollegor från polis, socialtjänst, åklagare och barnmedicin. Vårt uppdrag består av flera delar, där en är att delta i samrådsmöten med övriga professioner med syfte att planera inför polisförhör med barn och att belysa barnets behov ur olika perspektiv. Teamet erbjuder kortare krisstödskontakter till brottsutsatta barn, unga och deras familjer. I arbetsuppgifterna ingår även utåtriktat arbete såsom konsultation till samarbetspartners.
Barnahus är en komplex verksamhet där kontinuerligt utvecklingsarbete tillsammans med andra professioner är en viktig del, vilket kräver intresse för samverkan och ett flexibelt förhållningssätt.

Barn- och ungdomspsykiatrin:
På BUP arbetar psykologer med bedömning, fördjupad utredning, behandling samt konsultationer till kollegor. I bedömningar ingår både inledande bedömningar av barn och ungdomar som remitteras till BUP och mer fördjupade utredningar utifrån olika frågeställningar. I tjänsten ingår det även samverkan med vårdgrannar, exempelvis skola och socialförvaltning. Du arbetar såväl självständigt som i samarbete med övriga medarbetare i teamet.

I utredningar samarbetar psykologer med andra yrkesgrupper och bidrar specifikt med kunskap utifrån psykologiska kunskaper och genomförande av testning med testinstrument, samt är aktiva i återkoppling av resultat till barn/ungdom, föräldrar och nätverk.

I behandlingar ingår olika psykoterapeutiska behandlingar till barn, ungdomar och familjer samt nätverksarbete. Diagnostiskt arbete ingår såväl i bedömning och utredning som i behandlingsarbete.

Det finns stora möjligheter till egen handledning, kollegialt stöd, fördjupning och utvecklingsarbete tillsammans med engagerade kollegor, både på BUP och på Barnahus.
Som medarbetare hos oss kommer du även ha möjlighet till fortbildning utifrån dina och verksamhetens behov.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Det är meriterande att inneha med med erfarenhet av barnpsykiatriskt utrednings- och behandlingsarbete samt intresse för traumarelaterad problematik och brottsutsatta barn. Arbetet kräver både förmåga till självständigt arbete, god samarbetsförmåga och flexibilitet. Tjänsten innebär att du tar egna initiativ, planerar, organiserar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Har du erfarenhet av arbete med barn/ungdomar och familjer är detta meriterande. Vi ser gärna att du har en multikulturell erfarenhetsbas och det är meriterande om du har kunskap i flera språk.

Varmt välkommen med din ansökan.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se