merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Drifttekniker El

Drifttekniker El till Infrastruktur, Göteborg Landvetter Airport  
 
Avdelning Infrastruktur, enhet Mark El har drift- och underhållsansvar för stora delar av flygplatsens elsystem. Allt ifrån styrsystem, belysning, kraft, dörrmiljöer till taxi- & landningsbana. Enheten står även för beredskapsutryckning för felanmälningar inom fler områden utanför övriga kollegors arbetstid. Vi söker nu en drifttekniker inom Mark El där syftet är att följa och säkerställa drift och skötsel av de elektriska anläggningarna. Vi är idag 13 drifttekniker som arbetar med mycket varierande arbetsuppgifter.  
 
Dina arbetsuppgifter  
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som drifttekniker är att aktivt arbeta med drift- och underhållsarbeten, rondering och sträva efter att anläggningarna ska hålla god el- och driftsäkerhet.  
 
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:   Drift- och underhållsarbete av elanläggningar på flygplatsen Medverka i projekt där våra system påverkas Felavhjälpning, underhåll och förebyggande underhåll av kraft- och belysningsanläggningar och larm- och teleanläggningar Återrapportering av insatser i förekommande IT baserade underhållssystem Driftoptimering av tekniska system utifrån befintliga behov 
Ansvarsområden:   Val av metod för att lösa problem i den dagliga driften. Vid stora problem sker problemlösningen i samråd med eldriftledare Påkalla underhållsarbeten och reparationer Öppna, stänga, starta och stoppa tekniska anläggningar/system. Vid stora avbrott sker planering ihop med eldriftledare  
Din profil  
Som person är du strukturerad, noggrann och väl medveten om mål- och kvalitetsstandard. Du har engagemang, är lösningsorienterad, tar egna initiativ och slutför  
alltid dina arbetsuppgifter. Du kommunicerar på ett tydligt och engagerat sätt samt kontrollerar att budskap når fram. Vidare ser vi att du är lyhörd i din relation till andra. Du trivs med samarbete och söker kontakt med kollegor och kunder.  
 
Du har dokumenterad examen från elteknisk utbildning som lägst är på gymnasienivå och du har arbetat några år som elektriker. Det är meriterande med erfarenhet som serviceelektriker. Vi ser att du som söker har ett giltigt B-körkort och gärna erfarenhet och kunskap inom el/tele, data eller belysningsstyrning. Det är också meriterande med kunskap och erfarenhet av IT-baserade underhållssystem, till exempel IFS som vi använder hos oss.  
 
Vi erbjuder   

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.  
 
Anställning och kontakt  
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär kan du läsa om på Transportstyrelsens hemsida.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Placering är Göteborg Landvetter Airport. I tjänsten ingår även beredskap i lag om två drifttekniker. Du jobbar ordinarie dagtid fyra veckor, därefter en vecka dagtid med jour i hemmet nattetid. Därefter jobbar du och lämnar över jouren på måndagen och är sedan ledig tisdag-fredag.  
 
Vid frågor är du välkommen att kontakta Enhetschef Christofer Breding på 010-109 34 14.
 
Välkommen med din ansökan snarast möjligt, dock senast den 20 december 2018. OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se