merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Timvikarie till barnkund i Stora Höga

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning.På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Vi söker nu timvikarier som vill hoppa in och arbeta extra vid sjukdom helger samt lov

Vår kund är en 7 årig pojke som har behov av en personlig assistent som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro. Pojken har en cp-skada och epilepsi och har behov av stöd i alla aktiviteter som sker under dagen. Det innebär att du behöver ha en god fysik för att kunna göra förflyttningar, men även ett lekfullt sinne för att kunna leka tillsammans och hjälpa honom att utforska  världen.  Vi vill att du är en trygg och ansvarsfull person som är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.  Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats  där du har möjlighet att själv kunna utforma din dag tillsammans med vår kund. Det finns syskon i familjen så det är viktigt att du kan anpassa dig till att arbeta i en familj.

Tjänsten omfattning: Timvikaire/vid behov. Arbetet utgår från hemmet

Arbetstider: Dagtid 13,30-20,30 Helger 10-20
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.
Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf
Välkommen med din ansökan!
 
Annonsens ref.nr: 2085
Ansvarig rekryterare: Maria Linné
Tel: 0107077841
 
Passal AB

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se