merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Medicinsk fotvårdsterapeut

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Närhälsan Högsbo vårdcentral är en centralt belägen, offentligt driven vårdcentral.

Vi har för närvarande drygt 13 700 listade invånare och ett varierat patientklientel i alla åldrar. Vårt upptagningsområde genomgår idag ett generationsskifte, vilket medför allt fler yngre patienter. Hos oss ges du möjlighet till egen utveckling såväl individuellt som tillsammans med gruppen. Du får varierande arbetsuppgifter och möjlighet att vara med och utforma hur arbetet utförs.

Om arbetet

Arbetsuppgifterna är att ansvara för medicinsk fotvård för våra listade patienter. Du arbetar samordnat med övriga vård, stöd, behandling och rehabilitering som patienten har behov av. Du har även ett nära samarbete med läkare och sjuksköterskor på vårdcentralen.

Om dig

Vi söker dig som har gått gymnasieskolans 3-åriga omvårdnadsprogram, är utbildad till medicinsk fotvårdsterapeut samt har påbyggnadsutbildning i diabetesfotvård. Alternativt har du lång dokumenterad erfarenhet av medicinsk fotvård och diabetes.

Som person trivs du med självständigt arbete, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Att ha ett bra bemötande av patienter och medarbetare är en självklarhet för dig.

Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är våra ledord som du gärna får reflektera över och utveckla i din ansökan.

Villkor

Tjänsten gäller ett vikariat på 80 % under 18 månader. Det finns möjlighet att utöka sysselsättningsgraden med 20 % som undersköterska på vårdcentralen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se